Alesund
Matkusta suoraan Stamsund lautta
Stamsund
Katso hinnat

Miten päästä Alesund Stamsund lautalla ?

Etsitkö täydellistä Alesund Stamsund lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Alesund Stamsund on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Alesund Stamsund voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Alesund Stamsund -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hurtigruten, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Alesund Stamsund -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hurtigruten laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Alesund Stamsund sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Alesund Stamsund lauttatietoa

Lähtösatama
Alesund
Norja
Saapumissatama
Stamsund
Norja
Etäisyys
723 km
Lauttayhtiöt
Hurtigruten
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Alesund ja Stamsund välillä?

Jos haluat matkustaa Alesund ja Stamsund välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hurtigruten, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hurtigruten Alesund Stamsund
Hurtigruten
Hurtigruten harjoittaa lauttaliikennettä Norja, mukaan lukien lauttaliikenne Alesund ja Stamsund satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Alesund-Stamsund -hintoja ja varata Hurtigrutenin lipun Alesund ja Stamsund välillä. Lisätietoja Hurtigrutenistä

Mistä lähtevät lautat Alesund? Mihin laivat saapuvat Stamsund?

Lähtösatama Alesund

Hurtigruten lautat lähtevät Stamsund seuraavista Alesund satamista:

Ålesund
Kartta

Saapumissatama Stamsund

Hurtigruten alukset saapuvat Stamsund seuraavista satamista:

Stamsund
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika