Matkustaminen lautalla Algeciras Marokko

Matkustaminen lautalla Algeciras Marokko on erinomainen valinta! Algeciras Marokko -lauttoja liikennöi 6 varustamoa (Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping tai AML), jotka palvelevat Tanger ja Algeciras satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Algeciras Marokko -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping ja AML tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Kun vuoroväli on yli 32 ylitystä päivässä vuodenajasta riippuen, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja Algeciras-Marokko-laivamatkan suunnitteluun.

Nopein ylitys kestää 1 tuntia 30 min (Algeciras - Tanger) 51 km:n matkalla ja pisin 1 tuntia 30 min (Algeciras - Tanger) 51 km:n matkalla.

Lautta Algeciras Marokko luvuilla

Maat
Espanja
Marokko
Ylitysten määrä
32 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
6
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Algeciras Marokko lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Algeciras Marokko. Vertaa Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping ja AML tarjouksia ja varaa Algeciras Marokko -lauttalippu.

Kaikki Algeciras Marokko lauttareitit

Etsitkö lauttaa Algeciras - Marokko? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Algeciras ja Marokko välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... AML, Inter Shipping, FRS Iberia, Naviera Armas, Baleària tai Acciona Trasmediterránea lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Algeciras tai Tanger käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Algeciras Marokko -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping tai AML. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Algeciras ja Marokko välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Algeciras Marokko - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Algeciras paikkaan Marokko

Marokko: Lauttamatka ja maan löytäminen

Espanjan Algecirasin satama on yksi tärkeimmistä Marokkoon liikennöivien lauttojen lähtöpaikoista, ja sieltä on yhteydet Tangerin ja Ceutan satamiin. Sinne pääsee helposti Malagan kaupungista, jossa on kansainvälinen lentokenttä. Vaihtoehtoisesti voit ottaa lautan Tarifan satamasta, joka sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Algecirasista. Tämä kaupunki on kuuluisa valkoisista hiekkarannoistaan ja leijalautailupaikoistaan.

Ranskan Sèten satamasta on myös säännölliset yhteydet Marokkoon, kuten Tangeriin ja Nadoriin. Satama sijaitsee Etelä-Ranskassa, noin 30 km päässä Montpellieristä, ja sinne pääsee helposti autolla tai junalla.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None