Alicudi
Matkusta suoraan Rinella lautta
Rinella
Katso hinnat

Miten päästä Alicudi Rinella lautalla ?

Etsitkö täydellistä Alicudi Rinella lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Alicudi Rinella on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Alicudi Rinella voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Alicudi Rinella -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Alicudi Rinella -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Alicudi Rinella sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Alicudi Rinella lauttatietoa

Lähtösatama
Alicudi
Italia
Eoliasaaret
Saapumissatama
Rinella
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
42 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
4 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
55 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Alicudi Rinella: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Alicudi Rinella, lippujen hinnat vaihtelevat 14 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 94 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Alicudi - Rinella, on 39 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Alicudi - Rinella on 1 tuntia 27 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 50 min saapua Rinella, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Rinella 55 min. Ensimmäinen lautta lähtee Alicudi satamasta klo 06:20. Viimeinen laiva Rinella lähtee Alicudi satamasta klo 16:25.

Keskimääräinen hinta Alicudi - Rinella-lauttaristeilylle.
39 €
Lauttojen hintaluokka Alicudi Rinella (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
14 € - 94 €
Keskimääräinen ylitysaika Alicudi - Rinella
1 tuntia 27 min
Ensimmäisen Rinella menevän lautan lähtöaika
06:20
Viimeisen lautan lähtöaika Rinella
16:25
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Rinella
07:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Rinella
17:20

Miksi ottaa lautta Alicudi Rinella?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Alicudi Rinella kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Rinella. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Alicudi Rinella on ihanteellinen tapa matkustaa.

ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Liberty Lines tai Siremar lautalla Alicudi ja Rinella välisen 42 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Ei ole mahdotonta, että sinusta tuntuu, että olet saapunut Rinella liian nopeasti, koska kokemus on niin miellyttävä!
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Alicudi ja Rinella välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Liberty Lines tai Siremar laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Alicudi Rinella perheenä kuin lautalla. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Alicudi, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Rinella lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Alicudi ja Rinella välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Alicudi ja Rinella välillä?

Jos haluat matkustaa Alicudi ja Rinella välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Alicudi Rinella
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Alicudi-Rinella -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Alicudi ja Rinella välillä. Liberty Lines liikennöi Alicudi Rinella 4 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 55 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
55 min
4 ylitystä päivässä
Siremar Alicudi Rinella
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Alicudi-Rinella -hintoja ja varata Siremarin lipun Alicudi ja Rinella välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Alicudi? Mihin laivat saapuvat Rinella?

Lähtösatama Alicudi

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Rinella seuraavista Alicudi satamista:

Alicudi
Kartta

Saapumissatama Rinella

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Rinella seuraavista satamista:

Rinella
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Alicudi Rinella, Alicudi ja Rinella välisen 42 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 55 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Alicudi ja Rinella välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Alicudi ja Rinella välillä on 4 ylitystä päivässä.

Reitillä Alicudi-Rinella liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Alicudi ja Rinella välisen matkan aikana matkustat 42 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Alicudi Rinella, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 14 € - 94 €. Havaitsemamme keskihinta oli 39 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Alicudi klo 06:20 kohti Rinella.

Viimeinen lautta Rinella lähtee Alicudi yleensä klo 16:25.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika