Almeria
Matkusta suoraan Ghazaouet lautta
Ghazaouet
Katso hinnat

Miten päästä Almeria Ghazaouet lautalla ?

Etsitkö täydellistä Almeria Ghazaouet lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Almeria Ghazaouet on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Almeria Ghazaouet voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Almeria Ghazaouet -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Almeria Ghazaouet -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Almeria Ghazaouet sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Almeria Ghazaouet lauttatietoa

Lähtösatama
Almeria
Espanja
Andalusia
Saapumissatama
Ghazaouet
Algeria
Etäisyys
201 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Ylitysten tiheys
3 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
9 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Almeria Ghazaouet: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Almeria Ghazaouet, lippujen hinnat vaihtelevat 129 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 958 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Almeria - Ghazaouet, on 468 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Almeria - Ghazaouet on 9 tuntia 1 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 9 tuntia 1 min saapua Ghazaouet, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Ghazaouet 9 tuntia 1 min. Ensimmäinen lautta lähtee Almeria satamasta klo 23:59.

Keskimääräinen hinta Almeria - Ghazaouet-lauttaristeilylle.
468 €
Lauttojen hintaluokka Almeria Ghazaouet (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
129 € - 958 €
Keskimääräinen ylitysaika Almeria - Ghazaouet
9 tuntia 1 min
Ensimmäisen Ghazaouet menevän lautan lähtöaika
23:59
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Ghazaouet
08:00

Miksi ottaa lautta Almeria Ghazaouet?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Almeria Ghazaouet kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Ghazaouet. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Almeria Ghazaouet on ihanteellinen tapa matkustaa.

Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Almeria ja Ghazaouet välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Almeria, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Almeria ja Ghazaouet välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Almeria ja Ghazaouet välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Almeria ja Ghazaouet välisen matkan jokaisella minuutilla, Almeria satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Ghazaouet tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. Löydät "infopisteen" laivalta, useimmiten pääkannelta.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Almeria ja Ghazaouet välillä?

Jos haluat matkustaa Almeria ja Ghazaouet välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Acciona Trasmediterránea Almeria Ghazaouet
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Almeria-Ghazaouet -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Almeria ja Ghazaouet välillä. Acciona Trasmediterránea liikennöi Almeria Ghazaouet 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 9 tuntia. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä
9 tuntia
3 ylitystä viikossa
Naviera Armas Almeria Ghazaouet
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Almeria-Ghazaouet -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Almeria ja Ghazaouet välillä. Lisätietoja Naviera Armasistä

Mistä lähtevät lautat Almeria? Mihin laivat saapuvat Ghazaouet?

Lähtösatama Almeria

Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas lautat lähtevät Ghazaouet seuraavista Almeria satamista:

Almeria
Kartta

Saapumissatama Ghazaouet

Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea alukset saapuvat Ghazaouet seuraavista satamista:

Ghazaouet
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Almeria Ghazaouet, Almeria ja Ghazaouet välisen 201 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 9 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Almeria ja Ghazaouet välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Acciona Trasmediterránea ja Naviera Armas). Tällä hetkellä Almeria ja Ghazaouet välillä on 3 ylitystä viikossa.

Reitillä Almeria-Ghazaouet liikennöi 2 lauttayhtiötä: Acciona Trasmediterránea ja Naviera Armas.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Almeria ja Ghazaouet välisen matkan aikana matkustat 201 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Almeria Ghazaouet, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 129 € - 958 €. Havaitsemamme keskihinta oli 468 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Almeria klo 23:59 kohti Ghazaouet.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika