Suositeltu reitti
Almeria
Matkusta suoraan Oran lautta
Oran
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Almeria
Matkusta kimppakyytiä, bussi Alicante
Alicante
Matkusta lautta, lennot Oran
Oran
Katso hinnat

Miten päästä Almeria Oran lautalla ?

Etsitkö täydellistä Almeria Oran lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Almeria Oran on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Almeria Oran voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Almeria Oran -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas tai Algérie Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Almeria Oran -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Almeria Oran sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Almeria Oran lauttatietoa

Lähtösatama
Almeria
Espanja
Andalusia
Saapumissatama
Oran
Algeria
Etäisyys
208 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Algérie Ferries
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
8 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Almeria Oran: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Almeria Oran, lippujen hinnat vaihtelevat 129 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 958 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Almeria - Oran, on 482 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Almeria - Oran on 8 tuntia 14 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 9 tuntia 1 min saapua Oran, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Oran 8 tuntia 1 min. Ensimmäinen lautta lähtee Almeria satamasta klo 23:59.

Keskimääräinen hinta Almeria - Oran-lauttaristeilylle.
482 €
Lauttojen hintaluokka Almeria Oran (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
129 € - 958 €
Keskimääräinen ylitysaika Almeria - Oran
8 tuntia 14 min
Ensimmäisen Oran menevän lautan lähtöaika
23:59
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Oran
08:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Oran
09:00

Miksi ottaa lautta Almeria Oran?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Almeria Oran kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Oran. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Almeria Oran on ihanteellinen tapa matkustaa.

ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Silti voit nauttia siitä, että voit lähteä Almeria Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea lautalla, joka kulkee 208 km matkan Oran alle 40 kilometrin tuntinopeudella. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Almeria-Oran risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Almeria Oran lautalle voit ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, mutta ajoneuvosi tilavuuden rajoissa. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Oran saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea henkilökunnalta, onko laivalla matkatavarasäilytys, jonne voit jättää laukkusi Oran saapumiseen asti.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Almeria ja Oran välisen matkan jokaisella minuutilla, Almeria satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Oran tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Almeria ja Oran välillä?

Jos haluat matkustaa Almeria ja Oran välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Naviera Armas Almeria Oran
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Almeria-Oran -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Almeria ja Oran välillä. Lisätietoja Naviera Armasistä
Acciona Trasmediterránea Almeria Oran
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Almeria-Oran -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Almeria ja Oran välillä. Acciona Trasmediterránea liikennöi Almeria Oran 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 8 tuntia. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä
8 tuntia
2 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Almeria? Mihin laivat saapuvat Oran?

Lähtösatama Almeria

Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea lautat lähtevät Oran seuraavista Almeria satamista:

Almeria
Kartta

Saapumissatama Oran

Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas alukset saapuvat Oran seuraavista satamista:

Oran
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Almeria Oran.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Almeria Oran, Almeria ja Oran välisen 208 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 8 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Almeria ja Oran välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Naviera Armas ja Acciona Trasmediterránea). Tällä hetkellä Almeria ja Oran välillä on 2 ylitystä viikossa.

Reitillä Almeria-Oran liikennöi 2 lauttayhtiötä: Naviera Armas ja Acciona Trasmediterránea.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Algérie Ferries.

Almeria ja Oran välisen matkan aikana matkustat 208 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Almeria Oran, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 129 € - 958 €. Havaitsemamme keskihinta oli 482 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Almeria klo 23:59 kohti Oran.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika