Matkustaminen lautalla Alonnisos Keski-Makedonia

Matkustaminen lautalla Alonnisos Keski-Makedonia on erinomainen valinta! Alonnisos Keski-Makedonia -lauttoja liikennöi 2 varustamoa (Hellenic Seaways tai Sea Jets), jotka palvelevat Thessaloniki ja Alonnisos satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Alonnisos Keski-Makedonia -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Hellenic Seaways ja Sea Jets tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Alonnisos Keski-Makedonia luvuilla

Maat
Kreikka
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
2
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Alonnisos Keski-Makedonia lauttareitit

Etsitkö lauttaa Alonnisos - Keski-Makedonia? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Alonnisos ja Keski-Makedonia välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Sea Jets tai Hellenic Seaways lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Alonnisos tai Thessaloniki käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Alonnisos Keski-Makedonia -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Hellenic Seaways tai Sea Jets. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Alonnisos ja Keski-Makedonia välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Alonnisos Keski-Makedonia - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Alonnisos paikkaan Keski-Makedonia

Keski-Makedonia: Saapuminen lautalla paikasta Alonnisos ja alueen tutkiminen

  1. Thessaloniki: Thermaikosinlahden rannalla sijaitseva vilkas Thessalonikin kaupunki tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen historiallista perintöä ja modernia kaupunkielämää. Kävele palmujen reunustamaa rantakatua pitkin, vieraile Rotundassa, Galeriuksen kaaressa ja kuuluisassa arkeologisessa museossa. Äläkä jätä väliin Valkoista tornia, joka on kaupungin tunnusmerkki. Thessaloniki on tunnettu myös herkullisesta keittiöstään, joten muista kokeilla paikallisia ruokia.

  2. Vergina: Tässä viehättävässä laaksossa sijaitsevassa pikkukaupungissa sijaitsee yksi Kreikan tärkeimmistä arkeologisista kohteista: Verginan kuninkaalliset haudat. Tutustu maanalaisiin hautoihin, joista löydät korvaamattomia aarteita, ja tutustu Makedonian dynastian kiehtovaan historiaan.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None