Alonnisos
Matkusta suoraan Mantoudi lautta
Mantoudi
Katso hinnat

Miten päästä Alonnisos Mantoudi lautalla ?

Etsitkö täydellistä Alonnisos Mantoudi lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Alonnisos Mantoudi on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Alonnisos Mantoudi voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Alonnisos Mantoudi -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Sea Jets tai Anes Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Alonnisos Mantoudi -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Sea Jets tai Anes Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Alonnisos Mantoudi sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Alonnisos Mantoudi lauttatietoa

Lähtösatama
Alonnisos
Kreikka
Sporades-saaret
Saapumissatama
Mantoudi
Kreikka
Keski-Kreikka
Etäisyys
60 km
Lauttayhtiöt
Sea Jets, Anes Ferries
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Alonnisos Mantoudi?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Alonnisos Mantoudi kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Mantoudi. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Alonnisos Mantoudi on ihanteellinen tapa matkustaa.

Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Alonnisos Mantoudi -lauttamatka on juuri päinvastainen. Aluksella on Sea Jets tai Anes Ferries liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Epäilemättä saavut Mantoudi täysin rentoutuneena.
Pyörän kuljettaminen ei ole ongelma
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Lautalla tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: pyöräsi lastataan suoraan laivan valtavaan autotalliin. Jätät sen sinne Alonnisos ja Mantoudi välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Mantoudi poistuaksesi laivalta.
Huolehtiva henkilökunta
Sea Jets tai Anes Ferries henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Alonnisos, siihen asti, kun se lähtee Mantoudi. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Alonnisos ja Mantoudi välillä?

Jos haluat matkustaa Alonnisos ja Mantoudi välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Sea Jets tai Anes Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Sea Jets Alonnisos Mantoudi
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Alonnisos-Mantoudi -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Alonnisos ja Mantoudi välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Anes Ferries Alonnisos Mantoudi
Anes Ferries
Anes Ferries on Venetsiassa Italiassa toimiva lauttayhtiö. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Italiassa, Kroatiassa ja Albaniassa. Vivanodalla voit vertailla Alonnisos-Mantoudi -hintoja ja varata Anes Ferriesin lipun Alonnisos ja Mantoudi välillä. Lisätietoja Anes Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Alonnisos? Mihin laivat saapuvat Mantoudi?

Lähtösatama Alonnisos

Sea Jets tai Anes Ferries lautat lähtevät Mantoudi seuraavista Alonnisos satamista:

Alonissos
Kartta

Saapumissatama Mantoudi

Anes Ferries tai Sea Jets alukset saapuvat Mantoudi seuraavista satamista:

Mantoudi
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Alonnisos-Mantoudi liikennöi 2 lauttayhtiötä: Sea Jets ja Anes Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Sea Jets, Anes Ferries.

Alonnisos ja Mantoudi välisen matkan aikana matkustat 60 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika