Alonnisos
Matkusta suoraan Skopelos lautta
Skopelos
Katso hinnat

Miten päästä Alonnisos Skopelos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Alonnisos Skopelos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Alonnisos Skopelos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Alonnisos Skopelos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Alonnisos Skopelos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins tai Magic Sea Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Alonnisos Skopelos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways tai Aegean Flying Dolphins laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Alonnisos Skopelos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Alonnisos Skopelos lauttatietoa

Lähtösatama
Alonnisos
Kreikka
Sporades-saaret
Saapumissatama
Skopelos
Kreikka
Sporades-saaret
Etäisyys
23 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries
Ylitysten tiheys
4 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Alonnisos Skopelos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Alonnisos Skopelos, lippujen hinnat vaihtelevat 8 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 47 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Alonnisos - Skopelos, on 20 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Alonnisos - Skopelos on 25 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 30 min saapua Skopelos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Skopelos 15 min. Ensimmäinen lautta lähtee Alonnisos satamasta klo 06:30. Viimeinen laiva Skopelos lähtee Alonnisos satamasta klo 17:00.

Keskimääräinen hinta Alonnisos - Skopelos-lauttaristeilylle.
20 €
Lauttojen hintaluokka Alonnisos Skopelos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
8 € - 47 €
Keskimääräinen ylitysaika Alonnisos - Skopelos
25 min
Ensimmäisen Skopelos menevän lautan lähtöaika
06:30
Viimeisen lautan lähtöaika Skopelos
17:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Skopelos
06:50
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Skopelos
17:25

Miksi ottaa lautta Alonnisos Skopelos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Alonnisos Skopelos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Skopelos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Alonnisos Skopelos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Alonnisos Skopelos. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Toisaalta Alonnisos-Skopelos-risteilyllä Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Sea Jets, Magic Sea Ferries tai Anes Ferries lautalla sinulla on Alonnisos-Skopelos-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Palvelut ja vapaus lennon aikana ovat radikaalisti erilaisia!
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Alonnisos ja Skopelos välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways tai Aegean Flying Dolphins laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Kun nouset Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways tai Aegean Flying Dolphins lauttaan Alonnisos, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Skopelos saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways tai Aegean Flying Dolphins henkilökunnalta, onko laivalla matkatavarasäilytys, jonne voit jättää laukkusi Skopelos saapumiseen asti.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Alonnisos ja Skopelos välillä?

Jos haluat matkustaa Alonnisos ja Skopelos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways tai Aegean Flying Dolphins, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Anes Ferries Alonnisos Skopelos
Anes Ferries
Anes Ferries on Venetsiassa Italiassa toimiva lauttayhtiö. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Italiassa, Kroatiassa ja Albaniassa. Vivanodalla voit vertailla Alonnisos-Skopelos -hintoja ja varata Anes Ferriesin lipun Alonnisos ja Skopelos välillä. Anes Ferries liikennöi Alonnisos Skopelos 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 40 min. Lisätietoja Anes Ferriesistä
40 min
2 ylitystä viikossa
Magic Sea Ferries Alonnisos Skopelos
Magic Sea Ferries
Magic Sea Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Alonnisos ja Skopelos satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Alonnisos-Skopelos -hintoja ja varata Magic Sea Ferriesin lipun Alonnisos ja Skopelos välillä. Lisätietoja Magic Sea Ferriesistä
Sea Jets Alonnisos Skopelos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Alonnisos-Skopelos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Alonnisos ja Skopelos välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Hellenic Seaways Alonnisos Skopelos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Alonnisos-Skopelos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Alonnisos ja Skopelos välillä. Hellenic Seaways liikennöi Alonnisos Skopelos 10 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 20 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
20 min
10 ylitystä viikossa
Aegean Flying Dolphins Alonnisos Skopelos
Aegean Flying Dolphins
Aegean Flying Dolphins harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Alonnisos ja Skopelos satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Alonnisos-Skopelos -hintoja ja varata Aegean Flying Dolphinsin lipun Alonnisos ja Skopelos välillä. Lisätietoja Aegean Flying Dolphinsistä

Mistä lähtevät lautat Alonnisos? Mihin laivat saapuvat Skopelos?

Lähtösatama Alonnisos

Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways tai Aegean Flying Dolphins lautat lähtevät Skopelos seuraavista Alonnisos satamista:

Alonissos
Kartta

Saapumissatama Skopelos

Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Sea Jets, Magic Sea Ferries tai Anes Ferries alukset saapuvat Skopelos seuraavista satamista:

Skopelos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Alonnisos Skopelos, Alonnisos ja Skopelos välisen 23 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Alonnisos ja Skopelos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways ja Aegean Flying Dolphins). Tällä hetkellä Alonnisos ja Skopelos välillä on 4 ylitystä päivässä.

Reitillä Alonnisos-Skopelos liikennöi 5 lauttayhtiötä: Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways ja Aegean Flying Dolphins.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries.

Vertaa ennen varausta Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Alonnisos Skopelos -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Alonnisos ja Skopelos välisen matkan aikana matkustat 23 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Alonnisos Skopelos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 8 € - 47 €. Havaitsemamme keskihinta oli 20 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Alonnisos klo 06:30 kohti Skopelos.

Viimeinen lautta Skopelos lähtee Alonnisos yleensä klo 17:00.

Koe Alonnisos ja Skopelos välinen lauttamatka

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Alonnisos ja Skopelos välillä olisi. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Alonnisos tapahtuvasta laivaan noususta Skopelos tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins ja Magic Sea Ferries merelliseen maailmaan. Löydät myös käytännön tietoa Alonnisos ja Skopelos.

Laivaan nousu Alonnisos

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Alonnisos Skopelos -lauttamatkan alkamista:

  • Saapumisaika Alonnisos satamaan / Alonnisos lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways tai Aegean Flying Dolphins) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Alonnisos ja Skopelos väliselle reitille. / Mene Alonnisos lauttaterminaalin Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Sea Jets, Magic Sea Ferries tai Anes Ferries:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Skopelos menevään lauttaan nouseminen / Varo Alonnisos lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways tai Aegean Flying Dolphins henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Elämää Alonnisos ja Skopelos välisellä lautalla

Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Sea Jets, Magic Sea Ferries tai Anes Ferries:n laivoilla on jokaiselle jotakin. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Skopelos on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Skopelos:

  • Lähestyminen Skopelos satamaan / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole syytä kiirehtiä. Jos haluat odottaa, suosittelemme seuraamaan Skopelos satamaan saapumista ulkokannelta.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Skopelos satamaan.
  • Skopelos on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Skopelos. Vihdoin ja viimein oleskelusi Skopelos alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika