Amorgos
Matkusta suoraan Donousa lautta
Donousa
Katso hinnat

Miten päästä Amorgos Donousa lautalla ?

Etsitkö täydellistä Amorgos Donousa lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Amorgos Donousa on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Amorgos Donousa voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Amorgos Donousa -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries, Sea Jets tai Small Cyclades Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Amorgos Donousa -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries, Sea Jets tai Small Cyclades Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Amorgos Donousa sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Amorgos Donousa lauttatietoa

Lähtösatama
Amorgos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Donousa
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
31 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines
Ylitysten tiheys
4 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Amorgos Donousa: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Amorgos Donousa, lippujen hinnat vaihtelevat 6 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 46 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Amorgos - Donousa, on 20 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Amorgos - Donousa on 53 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 15 min saapua Donousa, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Donousa 40 min. Ensimmäinen lautta lähtee Amorgos satamasta klo 06:55. Viimeinen laiva Donousa lähtee Amorgos satamasta klo 19:50.

Keskimääräinen hinta Amorgos - Donousa-lauttaristeilylle.
20 €
Lauttojen hintaluokka Amorgos Donousa (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
6 € - 46 €
Keskimääräinen ylitysaika Amorgos - Donousa
53 min
Ensimmäisen Donousa menevän lautan lähtöaika
06:55
Viimeisen lautan lähtöaika Donousa
19:50
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Donousa
07:35
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Donousa
20:35

Miksi ottaa lautta Amorgos Donousa?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Amorgos Donousa kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Donousa. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Amorgos Donousa on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Kun olemme rannikolla, etsimme usein paikkoja, joista on paras merinäköala. Nautit 360 asteen merinäköalasta Amorgos satamasta Donousa, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Meri-ilmaa haukkaamaan
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Amorgos ja Donousa välisen matkan aikana voit käydä Blue Star Ferries, Sea Jets tai Small Cyclades Lines -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Donousa täynnä energiaa.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Ammattitaitoinen ja avulias henkilökunta on koko matkan ajan Amorgos Donousa valmiina auttamaan sinua. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Aluksen pääkannella on lähes aina informaatiopiste.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Amorgos ja Donousa välillä?

Jos haluat matkustaa Amorgos ja Donousa välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries, Sea Jets tai Small Cyclades Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Amorgos Donousa
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Amorgos-Donousa-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Amorgos-Donousa -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Amorgos ja Donousa välillä. Blue Star Ferries liikennöi Amorgos Donousa 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 50 min. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
50 min
4 ylitystä viikossa
Sea Jets Amorgos Donousa
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Amorgos-Donousa -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Amorgos ja Donousa välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Small Cyclades Lines Amorgos Donousa
Small Cyclades Lines
Small Cyclades Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Amorgos ja Donousa satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Amorgos-Donousa -hintoja ja varata Small Cyclades Linesin lipun Amorgos ja Donousa välillä. Lisätietoja Small Cyclades Linesistä

Mistä lähtevät lautat Amorgos? Mihin laivat saapuvat Donousa?

Lähtösatama Amorgos

Blue Star Ferries, Sea Jets tai Small Cyclades Lines lautat lähtevät Donousa seuraavista Amorgos satamista:

Aegiali
Kartta

Saapumissatama Donousa

Small Cyclades Lines, Sea Jets tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Donousa seuraavista satamista:

Port of Donousa
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Amorgos Donousa, Amorgos ja Donousa välisen 31 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Amorgos ja Donousa välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries, Sea Jets ja Small Cyclades Lines). Tällä hetkellä Amorgos ja Donousa välillä on 4 ylitystä viikossa.

Reitillä Amorgos-Donousa liikennöi 3 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries, Sea Jets ja Small Cyclades Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines.

Vertaa ennen varausta Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Amorgos Donousa -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Amorgos ja Donousa välisen matkan aikana matkustat 31 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Amorgos Donousa, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 6 € - 46 €. Havaitsemamme keskihinta oli 20 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Amorgos klo 06:55 kohti Donousa.

Viimeinen lautta Donousa lähtee Amorgos yleensä klo 19:50.

Millainen on Amorgos Donousa suuntautuva lautan ylitys?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Amorgos ja Donousa välillä olisi. Jotta voisit uppoutua Blue Star Ferries, Sea Jets tai Small Cyclades Lines laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Amorgos ja laivasta poistumisesta Donousa. Löydät myös käytännön tietoa Amorgos ja Donousa.

Lähtö Amorgos lautalla

Ennen kuin lähdet Amorgos Donousa -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Amorgos satamassa / Sinun tulee saapua Amorgos lauttaterminaaliin Blue Star Ferries, Sea Jets tai Small Cyclades Lines asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Sisäänkirjautuminen Amorgos ja Donousa väliselle reitille. / Etsi Amorgos lauttaterminaalissa Blue Star Ferries, Sea Jets tai Small Cyclades Lines tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Donousa menevään lauttaan nouseminen / Amorgos lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Ajoneuvossasi Blue Star Ferries, Sea Jets tai Small Cyclades Lines henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Elämää Amorgos ja Donousa välisellä lautalla

Small Cyclades Lines, Sea Jets tai Blue Star Ferries:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautta lähestyy Donousa, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Donousa tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Donousa satama on näkyvissä / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Jos haluat odottaa, suosittelemme seuraamaan Donousa satamaan saapumista ulkokannelta.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Donousa satamaan.
  • Donousa on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Donousa. Vihdoinkin lomasi Donousa on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika