Amorgos
Matkusta suoraan Schoinoussa lautta
Schoinoussa
Katso hinnat

Miten päästä Amorgos Schoinoussa lautalla ?

Etsitkö täydellistä Amorgos Schoinoussa lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Amorgos Schoinoussa on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Amorgos Schoinoussa voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Amorgos Schoinoussa -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Sea Jets, Small Cyclades Lines tai Blue Star Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Amorgos Schoinoussa -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Sea Jets, Small Cyclades Lines tai Blue Star Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Amorgos Schoinoussa sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Amorgos Schoinoussa lauttatietoa

Lähtösatama
Amorgos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Schoinoussa
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
34 km
Lauttayhtiöt
Sea Jets, Small Cyclades Lines, Blue Star Ferries
Ylitysten tiheys
4 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Amorgos Schoinoussa: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Amorgos Schoinoussa, lippujen hinnat vaihtelevat 8 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 64 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Amorgos - Schoinoussa, on 24 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Amorgos - Schoinoussa on 2 tuntia 14 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 4 tuntia 15 min saapua Schoinoussa, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Schoinoussa 1 tuntia 25 min. Ensimmäinen lautta lähtee Amorgos satamasta klo 06:00. Viimeinen laiva Schoinoussa lähtee Amorgos satamasta klo 19:00.

Keskimääräinen hinta Amorgos - Schoinoussa-lauttaristeilylle.
24 €
Lauttojen hintaluokka Amorgos Schoinoussa (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
8 € - 64 €
Keskimääräinen ylitysaika Amorgos - Schoinoussa
2 tuntia 14 min
Ensimmäisen Schoinoussa menevän lautan lähtöaika
06:00
Viimeisen lautan lähtöaika Schoinoussa
19:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Schoinoussa
07:25
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Schoinoussa
20:25

Miksi ottaa lautta Amorgos Schoinoussa?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Amorgos Schoinoussa kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Schoinoussa. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Amorgos Schoinoussa on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lepo hytissä
Vaikka hytin varaaminen Amorgos ja Schoinoussa väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Schoinoussa tai minne tahansa muualle. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Päinvastoin, Amorgos-Schoinoussa-reitillä Sea Jets, Small Cyclades Lines tai Blue Star Ferries lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Sinulla ei ole koskaan näin paljon vapautta ja viihdettä lennon aikana!
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Tiedetään hyvin, että elämme yhteiskunnassa, jossa kaiken on tapahduttava nopeasti, nopeammin ja nopeammin. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Sea Jets, Small Cyclades Lines tai Blue Star Ferries lautalla Amorgos ja Schoinoussa välisen 34 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Ei ole mahdotonta, että sinusta tuntuu, että olet saapunut Schoinoussa liian nopeasti, koska kokemus on niin miellyttävä!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Amorgos ja Schoinoussa välillä?

Jos haluat matkustaa Amorgos ja Schoinoussa välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Sea Jets, Small Cyclades Lines tai Blue Star Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Sea Jets Amorgos Schoinoussa
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Amorgos-Schoinoussa -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Amorgos ja Schoinoussa välillä. Sea Jets liikennöi Amorgos Schoinoussa 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 50 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
1 tuntia 50 min
1 ylitystä viikossa
Small Cyclades Lines Amorgos Schoinoussa
Small Cyclades Lines
Small Cyclades Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Amorgos ja Schoinoussa satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Amorgos-Schoinoussa -hintoja ja varata Small Cyclades Linesin lipun Amorgos ja Schoinoussa välillä. Lisätietoja Small Cyclades Linesistä
Blue Star Ferries Amorgos Schoinoussa
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Amorgos-Schoinoussa-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Amorgos-Schoinoussa -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Amorgos ja Schoinoussa välillä. Blue Star Ferries liikennöi Amorgos Schoinoussa 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 50 min. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
1 tuntia 50 min
3 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Amorgos? Mihin laivat saapuvat Schoinoussa?

Lähtösatama Amorgos

Sea Jets, Small Cyclades Lines tai Blue Star Ferries lautat lähtevät Schoinoussa seuraavista Amorgos satamista:

Aegiali
Kartta
Katapola
Kartta

Saapumissatama Schoinoussa

Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines tai Sea Jets alukset saapuvat Schoinoussa seuraavista satamista:

Port of Schoinoussa
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Amorgos Schoinoussa, Amorgos ja Schoinoussa välisen 34 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Amorgos ja Schoinoussa välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Sea Jets, Small Cyclades Lines ja Blue Star Ferries). Tällä hetkellä Amorgos ja Schoinoussa välillä on 4 ylitystä viikossa.

Reitillä Amorgos-Schoinoussa liikennöi 3 lauttayhtiötä: Sea Jets, Small Cyclades Lines ja Blue Star Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Sea Jets, Small Cyclades Lines, Blue Star Ferries.

Vertaa ennen varausta Sea Jets, Small Cyclades Lines, Blue Star Ferries hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Amorgos Schoinoussa -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Amorgos ja Schoinoussa välisen matkan aikana matkustat 34 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Amorgos Schoinoussa, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 8 € - 64 €. Havaitsemamme keskihinta oli 24 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Amorgos klo 06:00 kohti Schoinoussa.

Viimeinen lautta Schoinoussa lähtee Amorgos yleensä klo 19:00.

Millainen on Amorgos ja Schoinoussa välinen lauttamatka?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Amorgos ja Schoinoussa välillä olisi. Jotta voisit uppoutua Sea Jets, Small Cyclades Lines tai Blue Star Ferries laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Amorgos ja laivasta poistumisesta Schoinoussa. Löydät myös käytännön tietoa Amorgos ja Schoinoussa.

Lähtö Amorgos lautalla

Ennen kuin lähdet Amorgos Schoinoussa -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Amorgos satamassa / Amorgos lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Sea Jets, Small Cyclades Lines tai Blue Star Ferries) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Sisäänkirjautuminen Amorgos ja Schoinoussa väliselle reitille. / Mene Amorgos lauttaterminaalin Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines tai Sea Jets:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Schoinoussa menevään lauttaan nouseminen / Varo Amorgos lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Ajoneuvossasi Sea Jets, Small Cyclades Lines tai Blue Star Ferries henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Amorgos ja Schoinoussa välisellä reitillä olevalla aluksella.

Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines tai Sea Jets:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautta lähestyy Schoinoussa, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Schoinoussa tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Schoinoussa satamaan / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Jos haluat odottaa, suosittelemme seuraamaan Schoinoussa satamaan saapumista ulkokannelta.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Schoinoussa satamaan.
  • Schoinoussa on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Schoinoussa läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Schoinoussa alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika