Anafi
Matkusta suoraan Folegandros lautta
Folegandros
Katso hinnat

Miten päästä Anafi Folegandros lautalla ?

Etsitkö täydellistä Anafi Folegandros lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Anafi Folegandros on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Anafi Folegandros voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Anafi Folegandros -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten LANE Sea Line, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Anafi Folegandros -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla LANE Sea Line laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Anafi Folegandros sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Anafi Folegandros lauttatietoa

Lähtösatama
Anafi
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Folegandros
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
82 km
Lauttayhtiöt
LANE Sea Line
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Anafi ja Folegandros välillä?

Jos haluat matkustaa Anafi ja Folegandros välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten LANE Sea Line, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

LANE Sea Line Anafi Folegandros
LANE Sea Line
LANE Sea Line perustettiin vuonna 1985, ja sen toimipaikka on Barissa, Italiassa. Yhtiö palvelee Adrianmeren satamia Italiassa ja Kreikassa. Vivanodalla voit vertailla Anafi-Folegandros -hintoja ja varata LANE Sea Linein lipun Anafi ja Folegandros välillä. Lisätietoja LANE Sea Lineistä

Mistä lähtevät lautat Anafi? Mihin laivat saapuvat Folegandros?

Lähtösatama Anafi

LANE Sea Line lautat lähtevät Folegandros seuraavista Anafi satamista:

Anafi
Kartta

Saapumissatama Folegandros

LANE Sea Line alukset saapuvat Folegandros seuraavista satamista:

Folegandros
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika