Suositeltu reitti
Ancona
Matkusta suoraan Durres lautta
Durres
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Ancona
Matkusta kimppakyytiä, bussi, juna Bari
Bari
Matkusta lautta Durres
Durres
Katso hinnat

Miten päästä Ancona Durres lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ancona Durres lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ancona Durres on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ancona Durres voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ancona Durres -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways tai Grandi Navi Veloci, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ancona Durres -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Adria Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ancona Durres sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ancona Durres lauttatietoa

Lähtösatama
Ancona
Italia
Marches
Saapumissatama
Durres
Albania
Etäisyys
552 km
Lauttayhtiöt
Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti
Ylitysten tiheys
5 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
16 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ancona Durres: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ancona Durres, lippujen hinnat vaihtelevat 75 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 442 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ancona - Durres, on 186 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ancona - Durres on 16 tuntia 15 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 19 tuntia saapua Durres, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Durres 16 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Ancona satamasta klo 17:00. Viimeinen laiva Durres lähtee Ancona satamasta klo 19:00.

Keskimääräinen hinta Ancona - Durres-lauttaristeilylle.
186 €
Lauttojen hintaluokka Ancona Durres (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
75 € - 442 €
Keskimääräinen ylitysaika Ancona - Durres
16 tuntia 15 min
Ensimmäisen Durres menevän lautan lähtöaika
17:00
Viimeisen lautan lähtöaika Durres
19:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Durres
08:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Durres
12:00

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ancona ja Durres välillä?

Jos haluat matkustaa Ancona ja Durres välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Adria Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Adria Ferries Ancona Durres
Adria Ferries
Adria Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Italia ja Albania, mukaan lukien lauttaliikenne Ancona ja Durres satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ancona-Durres -hintoja ja varata Adria Ferriesin lipun Ancona ja Durres välillä. Adria Ferries liikennöi Ancona Durres 5 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 16 tuntia. Lisätietoja Adria Ferriesistä
16 tuntia
5 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Ancona? Mihin laivat saapuvat Durres?

Lähtösatama Ancona

Adria Ferries lautat lähtevät Durres seuraavista Ancona satamista:

Ancona Molo Wojtyla
Kartta

Saapumissatama Durres

Adria Ferries alukset saapuvat Durres seuraavista satamista:

Durres
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Ancona Durres.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ancona Durres, Ancona ja Durres välisen 552 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 16 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ancona ja Durres välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Adria Ferries). Tällä hetkellä Ancona ja Durres välillä on 5 ylitystä viikossa.

Reitillä Ancona-Durres liikennöi 1 lauttayhtiötä: Adria Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti.

Jos haluat matkustaa laivalla Ancona Durres, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 75 € - 442 €. Havaitsemamme keskihinta oli 186 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ancona klo 17:00 kohti Durres.

Viimeinen lautta Durres lähtee Ancona yleensä klo 19:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika