Suositeltu reitti
Ancona
Matkusta suoraan Stari Grad lautta
Stari Grad
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Ancona
Matkusta kimppakyytiä, bussi, juna Pescara
Pescara
Matkusta lautta Stari Grad
Stari Grad
Katso hinnat

Miten päästä Ancona Stari Grad lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ancona Stari Grad lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ancona Stari Grad on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ancona Stari Grad voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ancona Stari Grad -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten SNAV, Blue Line International, Jadrolinija tai Blueline, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ancona Stari Grad -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Line International, Blueline tai Jadrolinija laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ancona Stari Grad sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ancona Stari Grad lauttatietoa

Lähtösatama
Ancona
Italia
Marches
Saapumissatama
Stari Grad
Kroatia
Split-Dalmatia
Etäisyys
254 km
Lauttayhtiöt
SNAV, Blue Line International, Jadrolinija, Blueline
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
14 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Ancona Stari Grad?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ancona Stari Grad kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Stari Grad. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ancona Stari Grad on ihanteellinen tapa matkustaa.

Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Päinvastoin, Ancona Stari Grad laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Aluksella on Blue Line International, Blueline tai Jadrolinija liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Saavut Stari Grad stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Meri-ilmaa haukkaamaan
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Ancona ja Stari Grad välisen matkan aikana voit käydä Blue Line International, Blueline tai Jadrolinija -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Raikas meri-ilma ja lauttaa keinuttavat aallot rauhoittavat sinut välittömästi. Saavut Stari Grad täydellisen zenin ja energisen olon vallassa.
Lepo hytissä
Vaikka Ancona ja Stari Grad välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ancona ja Stari Grad välillä?

Jos haluat matkustaa Ancona ja Stari Grad välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Line International, Blueline tai Jadrolinija, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Line International Ancona Stari Grad
Blue Line International
Blue Line International harjoittaa lauttaliikennettä Kroatia ja Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Ancona ja Stari Grad satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ancona-Stari Grad -hintoja ja varata Blue Line Internationalin lipun Ancona ja Stari Grad välillä. Lisätietoja Blue Line Internationalistä
Blueline Ancona Stari Grad
Blueline
Blueline harjoittaa lauttaliikennettä Kroatia ja Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Ancona ja Stari Grad satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ancona-Stari Grad -hintoja ja varata Bluelinein lipun Ancona ja Stari Grad välillä. Lisätietoja Bluelineistä
Jadrolinija Ancona Stari Grad
Jadrolinija
Jadrolinija on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Splitissä, Kroatiassa. Se on perustettu vuonna 1947, ja se tarjoaa reittejä useisiin kohteisiin Kroatiassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Ancona-Stari Grad -hintoja ja varata Jadrolinijain lipun Ancona ja Stari Grad välillä. Jadrolinija liikennöi Ancona Stari Grad 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 14 tuntia 20 min. Lisätietoja Jadrolinijaistä
14 tuntia 20 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Ancona? Mihin laivat saapuvat Stari Grad?

Lähtösatama Ancona

Blue Line International, Blueline tai Jadrolinija lautat lähtevät Stari Grad seuraavista Ancona satamista:

Ancona Molo Wojtyla
Kartta

Saapumissatama Stari Grad

Jadrolinija, Blueline tai Blue Line International alukset saapuvat Stari Grad seuraavista satamista:

Stari Grad
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Ancona Stari Grad.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ancona Stari Grad, Ancona ja Stari Grad välisen 254 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 14 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ancona ja Stari Grad välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Line International, Blueline ja Jadrolinija). Tällä hetkellä Ancona ja Stari Grad välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Ancona-Stari Grad liikennöi 3 lauttayhtiötä: Blue Line International, Blueline ja Jadrolinija.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat SNAV, Blue Line International, Jadrolinija, Blueline.

Vertaa ennen varausta SNAV, Blue Line International, Jadrolinija, Blueline hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Ancona Stari Grad -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Ancona ja Stari Grad välisen matkan aikana matkustat 254 km.

Millainen on Ancona Stari Grad suuntautuva lautan ylitys?

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Ancona Stari Grad suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Jotta voisit uppoutua SNAV, Blue Line International, Jadrolinija tai Blueline laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Ancona ja laivasta poistumisesta Stari Grad. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Ancona ja Stari Grad.

Laivaan nousu Ancona

Ennen kuin lähdet Ancona Stari Grad -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Ancona satamassa / Ancona lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Blue Line International, Blueline tai Jadrolinija) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Sisäänkirjautuminen Ancona ja Stari Grad väliselle reitille. / Etsi Ancona lauttaterminaalissa Blue Line International, Blueline tai Jadrolinija tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Stari Grad menevään lauttaan nouseminen / Varo Ancona lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat Blue Line International, Blueline tai Jadrolinija henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Elämää Ancona ja Stari Grad välisellä lautalla

Jadrolinija, Blueline tai Blue Line International:n laivoilla on jokaiselle jotakin. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautalta poistuminen Stari Grad

Tässä on tietoa Stari Grad tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Stari Grad satama on näkyvissä / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Stari Grad satamaan veneen kannelta käsin.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Stari Grad satamaan.
  • Stari Grad on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Stari Grad läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Stari Grad on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika