Andros
Matkusta suoraan Naxos lautta
Naxos
Katso hinnat

Miten päästä Andros Naxos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Andros Naxos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Andros Naxos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Andros Naxos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Andros Naxos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Cyclades Fast Ferries, Sea Jets tai Golden Star Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Andros Naxos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Cyclades Fast Ferries, Sea Jets tai Golden Star Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Andros Naxos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Andros Naxos lauttatietoa

Lähtösatama
Andros
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Naxos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
90 km
Lauttayhtiöt
Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries
Ylitysten tiheys
14 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Andros Naxos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Andros Naxos, lippujen hinnat vaihtelevat 40 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 128 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Andros - Naxos, on 84 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Andros - Naxos on 2 tuntia 8 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 10 min saapua Naxos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Naxos 2 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Andros satamasta klo 15:40. Viimeinen laiva Naxos lähtee Andros satamasta klo 15:55.

Keskimääräinen hinta Andros - Naxos-lauttaristeilylle.
84 €
Lauttojen hintaluokka Andros Naxos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
40 € - 128 €
Keskimääräinen ylitysaika Andros - Naxos
2 tuntia 8 min
Ensimmäisen Naxos menevän lautan lähtöaika
15:40
Viimeisen lautan lähtöaika Naxos
15:55
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Naxos
17:50
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Naxos
17:55

Miksi ottaa lautta Andros Naxos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Andros Naxos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Naxos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Andros Naxos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Andros Naxos lauttamatka on päinvastainen! Cyclades Fast Ferries, Sea Jets tai Golden Star Ferries liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Epäilemättä saavut Naxos täysin rentoutuneena.
Lepo hytissä
Vaikka Andros ja Naxos välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleensä matka Andros Naxos on paljon nopeampi lentäen. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Golden Star Ferries, Sea Jets tai Cyclades Fast Ferries Andros Naxos -lauttamatkan aikana on lukemattomia mahdollisuuksia nauttia ravintoloista ja baareista tai kävellä ja ottaa aurinkoa rantakannella... Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Andros ja Naxos välillä?

Jos haluat matkustaa Andros ja Naxos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Cyclades Fast Ferries, Sea Jets tai Golden Star Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Cyclades Fast Ferries Andros Naxos
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries perustettiin vuonna 2003, ja sen kotipaikka on Kreikassa. Se tarjoaa nopeita reittejä Kreikan saarten välillä. Vivanodalla voit vertailla Andros-Naxos -hintoja ja varata Cyclades Fast Ferriesin lipun Andros ja Naxos välillä. Lisätietoja Cyclades Fast Ferriesistä
Sea Jets Andros Naxos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Andros-Naxos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Andros ja Naxos välillä. Sea Jets liikennöi Andros Naxos 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia 10 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
3 tuntia 10 min
7 ylitystä viikossa
Golden Star Ferries Andros Naxos
Golden Star Ferries
Golden Star Ferries on Kreikassa sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttoja eri kohteisiin Kreikassa, Italiassa ja Turkissa. Vivanodalla voit vertailla Andros-Naxos -hintoja ja varata Golden Star Ferriesin lipun Andros ja Naxos välillä. Golden Star Ferries liikennöi Andros Naxos 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 20 min. Lisätietoja Golden Star Ferriesistä
2 tuntia 20 min
7 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Andros? Mihin laivat saapuvat Naxos?

Lähtösatama Andros

Cyclades Fast Ferries, Sea Jets tai Golden Star Ferries lautat lähtevät Naxos seuraavista Andros satamista:

Andros
Kartta

Saapumissatama Naxos

Golden Star Ferries, Sea Jets tai Cyclades Fast Ferries alukset saapuvat Naxos seuraavista satamista:

Naxos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Andros Naxos, Andros ja Naxos välisen 90 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Andros ja Naxos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ja Golden Star Ferries). Tällä hetkellä Andros ja Naxos välillä on 14 ylitystä viikossa.

Reitillä Andros-Naxos liikennöi 3 lauttayhtiötä: Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ja Golden Star Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries.

Vertaa ennen varausta Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Andros Naxos -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Andros ja Naxos välisen matkan aikana matkustat 90 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Andros Naxos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 40 € - 128 €. Havaitsemamme keskihinta oli 84 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Andros klo 15:40 kohti Naxos.

Viimeinen lautta Naxos lähtee Andros yleensä klo 15:55.

Millainen on Andros Naxos suuntautuva lautan ylitys?

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Andros Naxos suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Andros tapahtuvasta laivaan noususta Naxos tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ja Golden Star Ferries merelliseen maailmaan. Löydät myös käytännön tietoa Andros ja Naxos.

Valmiina laivaan nousuun Andros

Ennen kuin lähdet Andros Naxos -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittelyaika Andros satamassa / Andros lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Cyclades Fast Ferries, Sea Jets tai Golden Star Ferries) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Sisäänkirjautuminen Andros ja Naxos väliselle reitille. / Etsi Andros lauttaterminaalissa Cyclades Fast Ferries, Sea Jets tai Golden Star Ferries tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Naxos menevään lauttaan nouseminen / Andros lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Jos matkustat autolla, Golden Star Ferries, Sea Jets tai Cyclades Fast Ferries:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Elämää Andros ja Naxos välisellä lautalla

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää Cyclades Fast Ferries, Sea Jets tai Golden Star Ferries -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautalta poistuminen Naxos

Tässä on tietoa Naxos tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Naxos satama on näkyvissä / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Ei ole syytä kiirehtiä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Naxos ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Naxos satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Naxos tutustuminen / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Naxos läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Naxos on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika