Andros
Matkusta suoraan Rafina lautta
Rafina
Katso hinnat

Miten päästä Andros Rafina lautalla ?

Etsitkö täydellistä Andros Rafina lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Andros Rafina on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Andros Rafina voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Andros Rafina -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets tai Golden Star Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Andros Rafina -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Blue Star Ferries tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Andros Rafina sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Andros Rafina lauttatietoa

Lähtösatama
Andros
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Rafina
Kreikka
Attica
Etäisyys
84 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries
Ylitysten tiheys
6 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Andros Rafina: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Andros Rafina, lippujen hinnat vaihtelevat 25 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 126 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Andros - Rafina, on 65 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Andros - Rafina on 1 tuntia 51 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia saapua Rafina, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Rafina 1 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Andros satamasta klo 10:15. Viimeinen laiva Rafina lähtee Andros satamasta klo 20:00.

Keskimääräinen hinta Andros - Rafina-lauttaristeilylle.
65 €
Lauttojen hintaluokka Andros Rafina (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
25 € - 126 €
Keskimääräinen ylitysaika Andros - Rafina
1 tuntia 51 min
Ensimmäisen Rafina menevän lautan lähtöaika
10:15
Viimeisen lautan lähtöaika Rafina
20:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Rafina
12:10
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Rafina
21:55

Miksi ottaa lautta Andros Rafina?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Andros Rafina kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Rafina. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Andros Rafina on ihanteellinen tapa matkustaa.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Muissa liikennemuodoissa matkatavaroiden määrä on usein rajoitettu yhteen matkatavaraan, ja jokaisesta ylimääräisestä matkatavarasta peritään maksu. Kun nouset Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Blue Star Ferries tai Sea Jets lauttaan Andros, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Rafina saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Blue Star Ferries tai Sea Jets miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.
Pyörän kuljettaminen ei ole ongelma
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Lautalla tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: pyöräsi lastataan suoraan laivan valtavaan autotalliin. Voit matkustaa Andros Rafina täysin rauhallisin mielin ilman pelkoa pyöräsi vahingoittumisesta. Löydät sen, kun poistut kyydistä Rafina saapuessasi.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Ei ole parempaa tapaa matkustaa Andros ja Rafina välillä perheesi kanssa kuin lautta. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Andros, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Lapsesi muistavat Andros ja Rafina välisen lauttamatkan pitkään.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Andros ja Rafina välillä?

Jos haluat matkustaa Andros ja Rafina välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Blue Star Ferries tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Cyclades Fast Ferries Andros Rafina
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries perustettiin vuonna 2003, ja sen kotipaikka on Kreikassa. Se tarjoaa nopeita reittejä Kreikan saarten välillä. Vivanodalla voit vertailla Andros-Rafina -hintoja ja varata Cyclades Fast Ferriesin lipun Andros ja Rafina välillä. Cyclades Fast Ferries liikennöi Andros Rafina 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia 55 min. Lisätietoja Cyclades Fast Ferriesistä
1 tuntia 55 min
3 ylitystä päivässä
Golden Star Ferries Andros Rafina
Golden Star Ferries
Golden Star Ferries on Kreikassa sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttoja eri kohteisiin Kreikassa, Italiassa ja Turkissa. Vivanodalla voit vertailla Andros-Rafina -hintoja ja varata Golden Star Ferriesin lipun Andros ja Rafina välillä. Golden Star Ferries liikennöi Andros Rafina 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 10 min. Lisätietoja Golden Star Ferriesistä
1 tuntia 10 min
14 ylitystä viikossa
Agoudimos Lines Andros Rafina
Agoudimos Lines
Agoudimos Lines on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Patras, Kreikka. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Kreikassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Andros-Rafina -hintoja ja varata Agoudimos Linesin lipun Andros ja Rafina välillä. Lisätietoja Agoudimos Linesistä
Blue Star Ferries Andros Rafina
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Andros-Rafina-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Andros-Rafina -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Andros ja Rafina välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
Sea Jets Andros Rafina
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Andros-Rafina -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Andros ja Rafina välillä. Sea Jets liikennöi Andros Rafina 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 10 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
1 tuntia 10 min
7 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Andros? Mihin laivat saapuvat Rafina?

Lähtösatama Andros

Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Blue Star Ferries tai Sea Jets lautat lähtevät Rafina seuraavista Andros satamista:

Andros
Kartta

Saapumissatama Rafina

Sea Jets, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries tai Cyclades Fast Ferries alukset saapuvat Rafina seuraavista satamista:

Rafina
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Andros Rafina, Andros ja Rafina välisen 84 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Andros ja Rafina välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Blue Star Ferries ja Sea Jets). Tällä hetkellä Andros ja Rafina välillä on 6 ylitystä päivässä.

Reitillä Andros-Rafina liikennöi 5 lauttayhtiötä: Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Blue Star Ferries ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries.

Vertaa ennen varausta Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Andros Rafina -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Andros ja Rafina välisen matkan aikana matkustat 84 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Andros Rafina, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 25 € - 126 €. Havaitsemamme keskihinta oli 65 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Andros klo 10:15 kohti Rafina.

Viimeinen lautta Rafina lähtee Andros yleensä klo 20:00.

Kokemuksesi Andros Rafina -lauttamatkasta

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Andros ja Rafina välinen merimatka. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Andros Rafina -risteilyllä Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets tai Golden Star Ferries laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Andros laivaan noususta Rafina tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös käytännön tietoa Andros ja Rafina.

Laivaan nousu Andros

Ennen kuin Andros Rafina -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Andros satamassa / Sinun tulee saapua Andros lauttaterminaaliin Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Blue Star Ferries tai Sea Jets asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Lähtöselvitys Andros ja Rafina väliselle reitille. / Mene Andros lauttaterminaalin Sea Jets, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries tai Cyclades Fast Ferries:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Rafina menevään laivaan nouseminen / Varo Andros lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Blue Star Ferries tai Sea Jets henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Andros ja Rafina välisellä reitillä olevalla aluksella.

Sea Jets, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries tai Cyclades Fast Ferries:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautalta poistuminen Rafina

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Rafina:

  • Lähestyminen Rafina satamaan / Autotalliin pääsee vasta miehistön kutsusta. Kiireessä ei ole mitään järkeä. Jos haluat odottaa, suosittelemme seuraamaan Rafina satamaan saapumista ulkokannelta.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Rafina satamaan.
  • Rafina on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Rafina. Vihdoin ja viimein oleskelusi Rafina alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika