Antikythira
Matkusta suoraan Kissamos lautta
Kissamos
Katso hinnat

Miten päästä Antikythira Kissamos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Antikythira Kissamos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Antikythira Kissamos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Antikythira Kissamos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Antikythira Kissamos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Sea Jets tai Lane Sea Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Antikythira Kissamos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Sea Jets tai Lane Sea Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Antikythira Kissamos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Antikythira Kissamos lauttatietoa

Lähtösatama
Antikythira
Kreikka
Attica
Saapumissatama
Kissamos
Kreikka
Kreeta
Etäisyys
54 km
Lauttayhtiöt
Sea Jets, Lane Sea Lines
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Antikythira Kissamos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Antikythira Kissamos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kissamos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Antikythira Kissamos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ajan ottamisesta tulee nautinto
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Silti voit nauttia siitä, että voit lähteä Antikythira Sea Jets tai Lane Sea Lines lautalla, joka kulkee 54 km matkan Kissamos alle 40 kilometrin tuntinopeudella. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Saatat jopa katua sitä, että saavut Kissamos niin nopeasti!
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Antikythira ja Kissamos väliselle reitille ei tarvita lisämaksua, kunhan kaikki matkatavarat ovat autossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Kissamos. Kannattaa kuitenkin kysyä Sea Jets tai Lane Sea Lines miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Antikythira ja Kissamos välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Antikythira, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Lapsesi muistavat Antikythira ja Kissamos välisen lauttamatkan pitkään.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Antikythira ja Kissamos välillä?

Jos haluat matkustaa Antikythira ja Kissamos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Sea Jets tai Lane Sea Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Sea Jets Antikythira Kissamos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Antikythira-Kissamos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Antikythira ja Kissamos välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Lane Sea Lines Antikythira Kissamos
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Antikythira ja Kissamos satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Antikythira-Kissamos -hintoja ja varata Lane Sea Linesin lipun Antikythira ja Kissamos välillä. Lisätietoja Lane Sea Linesistä

Mistä lähtevät lautat Antikythira? Mihin laivat saapuvat Kissamos?

Lähtösatama Antikythira

Sea Jets tai Lane Sea Lines lautat lähtevät Kissamos seuraavista Antikythira satamista:

Antikythira
Kartta

Saapumissatama Kissamos

Lane Sea Lines tai Sea Jets alukset saapuvat Kissamos seuraavista satamista:

Kissamos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Antikythira-Kissamos liikennöi 2 lauttayhtiötä: Sea Jets ja Lane Sea Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Sea Jets, Lane Sea Lines.

Antikythira ja Kissamos välisen matkan aikana matkustat 54 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika