Antikythira
Matkusta suoraan Kythira lautta
Kythira
Katso hinnat

Miten päästä Antikythira Kythira lautalla ?

Etsitkö täydellistä Antikythira Kythira lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Antikythira Kythira on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Antikythira Kythira voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Antikythira Kythira -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Sea Jets tai Lane Sea Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Antikythira Kythira -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Sea Jets tai Lane Sea Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Antikythira Kythira sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Antikythira Kythira lauttatietoa

Lähtösatama
Antikythira
Kreikka
Attica
Saapumissatama
Kythira
Kreikka
Attica
Etäisyys
40 km
Lauttayhtiöt
Sea Jets, Lane Sea Lines
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Antikythira Kythira: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Antikythira Kythira, lippujen hinnat vaihtelevat 8 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 56 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Antikythira - Kythira, on 32 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Antikythira - Kythira on 1 tuntia 46 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 50 min saapua Kythira, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Kythira 1 tuntia 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Antikythira satamasta klo 10:15. Viimeinen laiva Kythira lähtee Antikythira satamasta klo 13:00.

Keskimääräinen hinta Antikythira - Kythira-lauttaristeilylle.
32 €
Lauttojen hintaluokka Antikythira Kythira (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
8 € - 56 €
Keskimääräinen ylitysaika Antikythira - Kythira
1 tuntia 46 min
Ensimmäisen Kythira menevän lautan lähtöaika
10:15
Viimeisen lautan lähtöaika Kythira
13:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Kythira
12:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Kythira
14:50

Miksi ottaa lautta Antikythira Kythira?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Antikythira Kythira kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kythira. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Antikythira Kythira on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Antikythira ja Kythira välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Sea Jets tai Lane Sea Lines laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Päinvastoin, Antikythira Kythira laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Sea Jets tai Lane Sea Lines liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Saavut Kythira stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Antikythira ja Kythira välisen matkan jokaisella minuutilla, Antikythira satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Kythira tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä Sea Jets tai Lane Sea Lines henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Antikythira ja Kythira välillä?

Jos haluat matkustaa Antikythira ja Kythira välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Sea Jets tai Lane Sea Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Sea Jets Antikythira Kythira
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Antikythira-Kythira -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Antikythira ja Kythira välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Lane Sea Lines Antikythira Kythira
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Antikythira ja Kythira satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Antikythira-Kythira -hintoja ja varata Lane Sea Linesin lipun Antikythira ja Kythira välillä. Lisätietoja Lane Sea Linesistä

Mistä lähtevät lautat Antikythira? Mihin laivat saapuvat Kythira?

Lähtösatama Antikythira

Sea Jets tai Lane Sea Lines lautat lähtevät Kythira seuraavista Antikythira satamista:

Antikythira
Kartta

Saapumissatama Kythira

Lane Sea Lines tai Sea Jets alukset saapuvat Kythira seuraavista satamista:

Kythira
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Antikythira-Kythira liikennöi 2 lauttayhtiötä: Sea Jets ja Lane Sea Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Sea Jets, Lane Sea Lines.

Antikythira ja Kythira välisen matkan aikana matkustat 40 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Antikythira Kythira, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 8 € - 56 €. Havaitsemamme keskihinta oli 32 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Antikythira klo 10:15 kohti Kythira.

Viimeinen lautta Kythira lähtee Antikythira yleensä klo 13:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika