Ardrossan
Matkusta suoraan Brodick lautta
Brodick
Katso hinnat

Miten päästä Ardrossan Brodick lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ardrossan Brodick lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ardrossan Brodick on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ardrossan Brodick voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ardrossan Brodick -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Caledonian MacBrayne, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ardrossan Brodick -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Caledonian MacBrayne laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ardrossan Brodick sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ardrossan Brodick lauttatietoa

Lähtösatama
Ardrossan
Yhdistynyt Kuningaskunta
Skotlanti
Saapumissatama
Brodick
Yhdistynyt Kuningaskunta
Skotlanti
Etäisyys
22 km
Lauttayhtiöt
Caledonian MacBrayne
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ardrossan ja Brodick välillä?

Jos haluat matkustaa Ardrossan ja Brodick välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Caledonian MacBrayne, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Caledonian MacBrayne Ardrossan Brodick
Caledonian MacBrayne
Caledonian MacBrayne harjoittaa lauttaliikennettä Yhdistynyt Kuningaskunta, mukaan lukien lauttaliikenne Ardrossan ja Brodick satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ardrossan-Brodick -hintoja ja varata Caledonian MacBraynein lipun Ardrossan ja Brodick välillä. Lisätietoja Caledonian MacBrayneistä

Mistä lähtevät lautat Ardrossan? Mihin laivat saapuvat Brodick?

Lähtösatama Ardrossan

Caledonian MacBrayne lautat lähtevät Brodick seuraavista Ardrossan satamista:

Ardrossan
Kartta

Saapumissatama Brodick

Caledonian MacBrayne alukset saapuvat Brodick seuraavista satamista:

Brodick
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika