Arki
Matkusta suoraan Leipsoi lautta
Leipsoi
Katso hinnat

Miten päästä Arki Leipsoi lautalla ?

Etsitkö täydellistä Arki Leipsoi lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Arki Leipsoi on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Arki Leipsoi voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Arki Leipsoi -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Dodekanisos Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Arki Leipsoi -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Dodekanisos Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Arki Leipsoi sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Arki Leipsoi lauttatietoa

Lähtösatama
Arki
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Leipsoi
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
10 km
Lauttayhtiöt
Dodekanisos Seaways
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Arki ja Leipsoi välillä?

Jos haluat matkustaa Arki ja Leipsoi välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Dodekanisos Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Dodekanisos Seaways Arki Leipsoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways perustettiin vuonna 1991, ja sen kotipaikka on Rodos, Kreikka. Yhtiö palvelee Egeanmeren saaria ja Joonianmeren satamia. Vivanodalla voit vertailla Arki-Leipsoi -hintoja ja varata Dodekanisos Seawaysin lipun Arki ja Leipsoi välillä. Lisätietoja Dodekanisos Seawaysistä

Mistä lähtevät lautat Arki? Mihin laivat saapuvat Leipsoi?

Lähtösatama Arki

Dodekanisos Seaways lautat lähtevät Leipsoi seuraavista Arki satamista:

Arki
Kartta

Saapumissatama Leipsoi

Dodekanisos Seaways alukset saapuvat Leipsoi seuraavista satamista:

Port of Leipsoi
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika