Suositeltu reitti
Astypalaia
Matkusta suoraan Naxos lautta
Naxos
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Astypalaia
Matkusta lautta Amorgos
Amorgos
Matkusta lautta Naxos
Naxos
Katso hinnat
Astypalaia
Matkusta lautta Paros
Paros
Matkusta lautta Naxos
Naxos
Katso hinnat

Miten päästä Astypalaia Naxos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Astypalaia Naxos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Astypalaia Naxos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Astypalaia Naxos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Astypalaia Naxos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines tai Cyclades Fast Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Astypalaia Naxos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Astypalaia Naxos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Astypalaia Naxos lauttatietoa

Lähtösatama
Astypalaia
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Naxos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
105 km
Lauttayhtiöt
Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Small Cyclades Lines
Ylitysten tiheys
4 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
4 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Astypalaia Naxos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Astypalaia Naxos, lippujen hinnat vaihtelevat 18 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 103 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Astypalaia - Naxos, on 60 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Astypalaia - Naxos on 3 tuntia 55 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 4 tuntia saapua Naxos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Naxos 3 tuntia 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Astypalaia satamasta klo 05:15. Viimeinen laiva Naxos lähtee Astypalaia satamasta klo 18:00.

Keskimääräinen hinta Astypalaia - Naxos-lauttaristeilylle.
60 €
Lauttojen hintaluokka Astypalaia Naxos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
18 € - 103 €
Keskimääräinen ylitysaika Astypalaia - Naxos
3 tuntia 55 min
Ensimmäisen Naxos menevän lautan lähtöaika
05:15
Viimeisen lautan lähtöaika Naxos
18:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Naxos
09:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Naxos
22:00

Mitkä yhtiöt liikennöivät Astypalaia ja Naxos välillä?

Jos haluat matkustaa Astypalaia ja Naxos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Astypalaia Naxos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Astypalaia-Naxos-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Astypalaia-Naxos -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Astypalaia ja Naxos välillä. Blue Star Ferries liikennöi Astypalaia Naxos 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
4 tuntia
4 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Astypalaia? Mihin laivat saapuvat Naxos?

Lähtösatama Astypalaia

Blue Star Ferries lautat lähtevät Naxos seuraavista Astypalaia satamista:

Astypalea
Kartta

Saapumissatama Naxos

Blue Star Ferries alukset saapuvat Naxos seuraavista satamista:

Naxos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Astypalaia Naxos, Astypalaia ja Naxos välisen 105 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 4 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Astypalaia ja Naxos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries). Tällä hetkellä Astypalaia ja Naxos välillä on 4 ylitystä viikossa.

Reitillä Astypalaia-Naxos liikennöi 1 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Small Cyclades Lines.

Jos haluat matkustaa laivalla Astypalaia Naxos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 18 € - 103 €. Havaitsemamme keskihinta oli 60 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Astypalaia klo 05:15 kohti Naxos.

Viimeinen lautta Naxos lähtee Astypalaia yleensä klo 18:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika