Suositeltu reitti
Ateena
Matkusta suoraan Anafi lautta
Anafi
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Ateena
Matkusta lennot, lautta Santorini
Santorini
Matkusta lautta Anafi
Anafi
Katso hinnat

Miten päästä Ateena Anafi lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ateena Anafi lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ateena Anafi on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ateena Anafi voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ateena Anafi -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Aegean Speed Lines tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ateena Anafi -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla LANE Sea Line, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ateena Anafi sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ateena Anafi lauttatietoa

Lähtösatama
Ateena
Kreikka
Attica
Saapumissatama
Anafi
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
256 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Aegean Speed Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines
Ylitysten tiheys
4 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
10 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ateena Anafi: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ateena Anafi, lippujen hinnat vaihtelevat 46 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 329 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ateena - Anafi, on 166 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ateena - Anafi on 8 tuntia 27 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 10 tuntia 30 min saapua Anafi, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Anafi 8 tuntia 5 min. Ensimmäinen lautta lähtee Ateena satamasta klo 09:00. Viimeinen laiva Anafi lähtee Ateena satamasta klo 18:01.

Keskimääräinen hinta Ateena - Anafi-lauttaristeilylle.
166 €
Lauttojen hintaluokka Ateena Anafi (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
46 € - 329 €
Keskimääräinen ylitysaika Ateena - Anafi
8 tuntia 27 min
Ensimmäisen Anafi menevän lautan lähtöaika
09:00
Viimeisen lautan lähtöaika Anafi
18:01
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Anafi
02:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Anafi
17:05

Miksi ottaa lautta Ateena Anafi?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ateena Anafi kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Anafi. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ateena Anafi on ihanteellinen tapa matkustaa.

Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Koska auton kuljettaminen pitkillä matkoilla vaatii kohonnutta valppautta, ajaminen on uuvuttavaa. Päinvastoin, Ateena Anafi laivamatka on äärimmäisen rentouttava. LANE Sea Line, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Saavut Anafi stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Kun olemme rannikolla, etsimme usein paikkoja, joista on paras merinäköala. Ateena ja Anafi välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa LANE Sea Line, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Lepo hytissä
Vaikka hytin varaaminen Ateena ja Anafi väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ateena ja Anafi välillä?

Jos haluat matkustaa Ateena ja Anafi välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten LANE Sea Line, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

LANE Sea Line Ateena Anafi
LANE Sea Line
LANE Sea Line perustettiin vuonna 1985, ja sen toimipaikka on Barissa, Italiassa. Yhtiö palvelee Adrianmeren satamia Italiassa ja Kreikassa. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Anafi -hintoja ja varata LANE Sea Linein lipun Ateena ja Anafi välillä. Lisätietoja LANE Sea Lineistä
Aigaion Pelagos Ateena Anafi
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos perustettiin vuonna 1999, ja sen toimipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö palvelee Kreikan saaria ja satamia Egeanmerellä. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Anafi -hintoja ja varata Aigaion Pelagosin lipun Ateena ja Anafi välillä. Lisätietoja Aigaion Pelagosistä
Blue Star Ferries Ateena Anafi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Ateena-Anafi-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Anafi -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Ateena ja Anafi välillä. Blue Star Ferries liikennöi Ateena Anafi 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 10 tuntia 10 min. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
10 tuntia 10 min
2 ylitystä viikossa
ANEK Lines Ateena Anafi
ANEK Lines
Anek Lines on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Ateena-Anafi-reittiä ja muita Italian ja Kreikan sekä useiden Kreikan saarten välisiä laivayhteyksiä. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Anafi -hintoja ja varata ANEK Linesin lipun Ateena ja Anafi välillä. ANEK Lines liikennöi Ateena Anafi 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 10 tuntia 40 min. Lisätietoja ANEK Linesistä
10 tuntia 40 min
2 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Ateena? Mihin laivat saapuvat Anafi?

Lähtösatama Ateena

LANE Sea Line, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines lautat lähtevät Anafi seuraavista Ateena satamista:

Athens Piraeus E1
Kartta
Athens Piraeus E6
Kartta

Saapumissatama Anafi

ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai LANE Sea Line alukset saapuvat Anafi seuraavista satamista:

Anafi
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Ateena Anafi.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ateena Anafi, Ateena ja Anafi välisen 256 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 10 tuntia 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ateena ja Anafi välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (LANE Sea Line, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ja ANEK Lines). Tällä hetkellä Ateena ja Anafi välillä on 4 ylitystä viikossa.

Reitillä Ateena-Anafi liikennöi 4 lauttayhtiötä: LANE Sea Line, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ja ANEK Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Aegean Speed Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines.

Vertaa ennen varausta ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Aegean Speed Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Ateena Anafi -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Ateena ja Anafi välisen matkan aikana matkustat 256 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Ateena Anafi, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 46 € - 329 €. Havaitsemamme keskihinta oli 166 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ateena klo 09:00 kohti Anafi.

Viimeinen lautta Anafi lähtee Ateena yleensä klo 18:01.

Millainen on Ateena ja Anafi välinen lauttamatka?

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Ateena ja Anafi välinen merimatka. Jotta voisit uppoutua ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Aegean Speed Lines tai Sea Jets laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Ateena ja laivasta poistumisesta Anafi. Löydät myös käytännön tietoa Ateena ja Anafi.

Laivaan nousu Ateena

Ennen kuin lähdet Ateena Anafi -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Ateena satamaan / Sinun kannattaa saapua Ateena satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai LANE Sea Line-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Sisäänkirjautuminen Ateena ja Anafi väliselle reitille. / Etsi Ateena lauttaterminaalissa LANE Sea Line, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Anafi menevään lauttaan nouseminen / Ateena lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Autolla seuraat LANE Sea Line, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Elämää Ateena ja Anafi välisellä lautalla

LANE Sea Line, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautta lähestyy Anafi, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Anafi tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Anafi satama on näkyvissä / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Anafi ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Anafi satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Anafi tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Anafi sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Anafi on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika