Suositeltu reitti
Ateena
Matkusta suoraan Donousa lautta
Donousa
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Ateena
Matkusta lautta Naxos
Naxos
Matkusta lautta Donousa
Donousa
Katso hinnat

Miten päästä Ateena Donousa lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ateena Donousa lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ateena Donousa on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ateena Donousa voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ateena Donousa -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Minoan Lines tai Cyclades Fast Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ateena Donousa -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ateena Donousa sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ateena Donousa lauttatietoa

Lähtösatama
Ateena
Kreikka
Attica
Saapumissatama
Donousa
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
208 km
Lauttayhtiöt
Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines, Small Cyclades Lines
Ylitysten tiheys
4 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
6 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ateena Donousa: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ateena Donousa, lippujen hinnat vaihtelevat 42 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 239 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ateena - Donousa, on 138 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ateena - Donousa on 7 tuntia. Hitaimmilla lautoilla kestää 7 tuntia 35 min saapua Donousa, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Donousa 6 tuntia 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Ateena satamasta klo 06:45. Viimeinen laiva Donousa lähtee Ateena satamasta klo 17:30.

Keskimääräinen hinta Ateena - Donousa-lauttaristeilylle.
138 €
Lauttojen hintaluokka Ateena Donousa (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
42 € - 239 €
Keskimääräinen ylitysaika Ateena - Donousa
7 tuntia
Ensimmäisen Donousa menevän lautan lähtöaika
06:45
Viimeisen lautan lähtöaika Donousa
17:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Donousa
00:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Donousa
13:30

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ateena ja Donousa välillä?

Jos haluat matkustaa Ateena ja Donousa välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Ateena Donousa
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Ateena-Donousa-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Donousa -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Ateena ja Donousa välillä. Blue Star Ferries liikennöi Ateena Donousa 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 6 tuntia 50 min. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
6 tuntia 50 min
4 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Ateena? Mihin laivat saapuvat Donousa?

Lähtösatama Ateena

Blue Star Ferries lautat lähtevät Donousa seuraavista Ateena satamista:

Athens Piraeus E1
Kartta
Athens Piraeus E6
Kartta

Saapumissatama Donousa

Blue Star Ferries alukset saapuvat Donousa seuraavista satamista:

Port of Donousa
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Ateena Donousa.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ateena Donousa, Ateena ja Donousa välisen 208 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 6 tuntia 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ateena ja Donousa välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries). Tällä hetkellä Ateena ja Donousa välillä on 4 ylitystä viikossa.

Reitillä Ateena-Donousa liikennöi 1 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines, Small Cyclades Lines.

Jos haluat matkustaa laivalla Ateena Donousa, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 42 € - 239 €. Havaitsemamme keskihinta oli 138 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ateena klo 06:45 kohti Donousa.

Viimeinen lautta Donousa lähtee Ateena yleensä klo 17:30.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika