Suositeltu reitti
Ateena
Matkusta suoraan Folegandros lautta
Folegandros
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Ateena
Matkusta lautta, lennot Milos
Milos
Matkusta lautta Folegandros
Folegandros
Katso hinnat
Ateena
Matkusta lautta Sifnos
Sifnos
Matkusta lautta Folegandros
Folegandros
Katso hinnat

Miten päästä Ateena Folegandros lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ateena Folegandros lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ateena Folegandros on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ateena Folegandros voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ateena Folegandros -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Minoan Lines tai Aegean Sea Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ateena Folegandros -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Speed Lines tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ateena Folegandros sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ateena Folegandros lauttatietoa

Lähtösatama
Ateena
Kreikka
Attica
Saapumissatama
Folegandros
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
184 km
Lauttayhtiöt
Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Minoan Lines, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos, Zante Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries
Ylitysten tiheys
4 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
3 tuntia 55 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ateena Folegandros: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ateena Folegandros, lippujen hinnat vaihtelevat 39 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 358 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ateena - Folegandros, on 151 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ateena - Folegandros on 5 tuntia 44 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 8 tuntia 55 min saapua Folegandros, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Folegandros 3 tuntia 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Ateena satamasta klo 07:00. Viimeinen laiva Folegandros lähtee Ateena satamasta klo 22:30.

Keskimääräinen hinta Ateena - Folegandros-lauttaristeilylle.
151 €
Lauttojen hintaluokka Ateena Folegandros (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
39 € - 358 €
Keskimääräinen ylitysaika Ateena - Folegandros
5 tuntia 44 min
Ensimmäisen Folegandros menevän lautan lähtöaika
07:00
Viimeisen lautan lähtöaika Folegandros
22:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Folegandros
06:50
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Folegandros
15:55

Miksi ottaa lautta Ateena Folegandros?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ateena Folegandros kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Folegandros. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ateena Folegandros on ihanteellinen tapa matkustaa.

Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Folegandros tai minne tahansa muualle. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Toisaalta Ateena-Folegandros-risteilyllä Sea Jets, Aegean Speed Lines, Zante Ferries tai LANE Sea Line lautalla sinulla on Ateena-Folegandros-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Ateena ja Folegandros väliselle reitille ei tarvita lisämaksua, kunhan kaikki matkatavarat ovat autossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Folegandros saapumiseen asti. Monet laivat tarjoavat kuitenkin matkatavaroiden säilytystilaa jalkaisin matkustaville. Tarkista asia LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Speed Lines tai Sea Jets.
Meri-ilmaa haukkaamaan
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Ateena ja Folegandros välisen matkan aikana voit käydä LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Speed Lines tai Sea Jets -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Folegandros täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ateena ja Folegandros välillä?

Jos haluat matkustaa Ateena ja Folegandros välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Speed Lines tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

LANE Sea Line Ateena Folegandros
LANE Sea Line
LANE Sea Line perustettiin vuonna 1985, ja sen toimipaikka on Barissa, Italiassa. Yhtiö palvelee Adrianmeren satamia Italiassa ja Kreikassa. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Folegandros -hintoja ja varata LANE Sea Linein lipun Ateena ja Folegandros välillä. Lisätietoja LANE Sea Lineistä
Zante Ferries Ateena Folegandros
Zante Ferries
Zakynthos Ferries perustettiin vuonna 1990, ja sen kotipaikka on Zakynthos, Kreikka. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Folegandros -hintoja ja varata Zante Ferriesin lipun Ateena ja Folegandros välillä. Zante Ferries liikennöi Ateena Folegandros 5 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 6 tuntia 30 min. Lisätietoja Zante Ferriesistä
6 tuntia 30 min
5 ylitystä viikossa
Aegean Speed Lines Ateena Folegandros
Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines on Kreikassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Kreikan saarten ja Kreikan mantereen satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Folegandros -hintoja ja varata Aegean Speed Linesin lipun Ateena ja Folegandros välillä. Lisätietoja Aegean Speed Linesistä
Sea Jets Ateena Folegandros
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Folegandros -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Ateena ja Folegandros välillä. Sea Jets liikennöi Ateena Folegandros 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia 55 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
3 tuntia 55 min
14 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Ateena? Mihin laivat saapuvat Folegandros?

Lähtösatama Ateena

LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Speed Lines tai Sea Jets lautat lähtevät Folegandros seuraavista Ateena satamista:

Athens Piraeus E1
Kartta
Athens Piraeus E6
Kartta

Saapumissatama Folegandros

Sea Jets, Aegean Speed Lines, Zante Ferries tai LANE Sea Line alukset saapuvat Folegandros seuraavista satamista:

Folegandros
Kartta
Folegandros
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ateena Folegandros, Ateena ja Folegandros välisen 184 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 3 tuntia 55 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ateena ja Folegandros välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Speed Lines ja Sea Jets). Tällä hetkellä Ateena ja Folegandros välillä on 4 ylitystä päivässä.

Reitillä Ateena-Folegandros liikennöi 4 lauttayhtiötä: LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Speed Lines ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Minoan Lines, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos, Zante Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries.

Vertaa ennen varausta Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Minoan Lines, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos, Zante Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Ateena Folegandros -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Ateena ja Folegandros välisen matkan aikana matkustat 184 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Ateena Folegandros, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 39 € - 358 €. Havaitsemamme keskihinta oli 151 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ateena klo 07:00 kohti Folegandros.

Viimeinen lautta Folegandros lähtee Ateena yleensä klo 22:30.

Millainen on Ateena ja Folegandros välinen lauttamatka?

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Ateena ja Folegandros välinen merimatka. Jotta voisit uppoutua Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Minoan Lines tai Aegean Sea Lines laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Ateena ja laivasta poistumisesta Folegandros. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Ateena ja Folegandros.

Lähtö Ateena lautalla

Ennen kuin lähdet Ateena Folegandros -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Ateena satamassa / Ateena lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Speed Lines tai Sea Jets) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Ateena ja Folegandros väliselle reitille. / Mene Ateena lauttaterminaalin Sea Jets, Aegean Speed Lines, Zante Ferries tai LANE Sea Line:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Folegandros menevään lauttaan nouseminen / Ateena lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Ajoneuvossasi LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Speed Lines tai Sea Jets henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Elämää Ateena ja Folegandros välisellä lautalla

Sea Jets, Aegean Speed Lines, Zante Ferries tai LANE Sea Line:n laivoilla on jokaiselle jotakin. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Folegandros on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Folegandros:

  • Lähestyminen Folegandros satamaan / Autotalliin pääsee vasta miehistön kutsusta. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Folegandros satamaan.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Folegandros satamaan.
  • Folegandros on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Folegandros läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Folegandros alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika