Ateena
Matkusta suoraan Kythira lautta
Kythira
Katso hinnat

Miten päästä Ateena Kythira lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ateena Kythira lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ateena Kythira on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ateena Kythira voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ateena Kythira -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ateena Kythira -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ateena Kythira sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ateena Kythira lauttatietoa

Lähtösatama
Ateena
Kreikka
Attica
Saapumissatama
Kythira
Kreikka
Attica
Etäisyys
213 km
Lauttayhtiöt
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ateena Kythira: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ateena Kythira, lippujen hinnat vaihtelevat 22 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 148 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ateena - Kythira, on 85 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ateena - Kythira on 6 tuntia 30 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 6 tuntia 30 min saapua Kythira, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Kythira 6 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Ateena satamasta klo 10:00. Viimeinen laiva Kythira lähtee Ateena satamasta klo 15:00.

Keskimääräinen hinta Ateena - Kythira-lauttaristeilylle.
85 €
Lauttojen hintaluokka Ateena Kythira (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
22 € - 148 €
Keskimääräinen ylitysaika Ateena - Kythira
6 tuntia 30 min
Ensimmäisen Kythira menevän lautan lähtöaika
10:00
Viimeisen lautan lähtöaika Kythira
15:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Kythira
16:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Kythira
21:30

Miksi ottaa lautta Ateena Kythira?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ateena Kythira kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kythira. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ateena Kythira on ihanteellinen tapa matkustaa.

Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka Ateena ja Kythira välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Päinvastoin, Ateena Kythira laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Aluksella on LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Saavut Kythira stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Huolehtiva henkilökunta
Ateena ja Kythira välisen matkan jokaisella minuutilla, Ateena satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Kythira tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ateena ja Kythira välillä?

Jos haluat matkustaa Ateena ja Kythira välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

LANE Sea Line Ateena Kythira
LANE Sea Line
LANE Sea Line perustettiin vuonna 1985, ja sen toimipaikka on Barissa, Italiassa. Yhtiö palvelee Adrianmeren satamia Italiassa ja Kreikassa. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Kythira -hintoja ja varata LANE Sea Linein lipun Ateena ja Kythira välillä. Lisätietoja LANE Sea Lineistä
Sea Jets Ateena Kythira
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Kythira -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Ateena ja Kythira välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Lane Sea Lines Ateena Kythira
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Ateena ja Kythira satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Kythira -hintoja ja varata Lane Sea Linesin lipun Ateena ja Kythira välillä. Lisätietoja Lane Sea Linesistä

Mistä lähtevät lautat Ateena? Mihin laivat saapuvat Kythira?

Lähtösatama Ateena

LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines lautat lähtevät Kythira seuraavista Ateena satamista:

Athens Piraeus E1
Kartta
Athens Piraeus E6
Kartta

Saapumissatama Kythira

Lane Sea Lines, Sea Jets tai LANE Sea Line alukset saapuvat Kythira seuraavista satamista:

Kythira
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Ateena-Kythira liikennöi 3 lauttayhtiötä: LANE Sea Line, Sea Jets ja Lane Sea Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Vertaa ennen varausta LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Ateena Kythira -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Ateena ja Kythira välisen matkan aikana matkustat 213 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Ateena Kythira, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 22 € - 148 €. Havaitsemamme keskihinta oli 85 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ateena klo 10:00 kohti Kythira.

Viimeinen lautta Kythira lähtee Ateena yleensä klo 15:00.

Koe Ateena ja Kythira välinen lauttamatka

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Ateena Kythira suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Jotta voisit uppoutua LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Ateena ja laivasta poistumisesta Kythira. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Ateena ja Kythira.

Laivaan nousu Ateena

Ennen kuin Ateena Kythira -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Esittelyaika Ateena satamassa / Ateena lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Sisäänkirjautuminen Ateena ja Kythira väliselle reitille. / Ateena esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Lane Sea Lines, Sea Jets tai LANE Sea Line:n lipunmyyntitiskillä Ateena lauttaterminaalissa. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Kythira menevään lauttaan nouseminen / Ateena lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Autolla seuraat LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Ateena ja Kythira välisellä lautalla

Lane Sea Lines, Sea Jets tai LANE Sea Line:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautalta poistuminen Kythira

Tässä on tietoa Kythira tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lautta saapuu Kythira satamaan. / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Kythira satamaan veneen kannelta käsin.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Ateena Kythira mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Kythira.
  • Kythira on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Kythira läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Kythira odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika