Ateena
Matkusta suoraan Kythnos lautta
Kythnos
Katso hinnat

Miten päästä Ateena Kythnos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ateena Kythnos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ateena Kythnos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ateena Kythnos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ateena Kythnos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Zante Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ateena Kythnos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Zante Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ateena Kythnos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ateena Kythnos lauttatietoa

Lähtösatama
Ateena
Kreikka
Attica
Saapumissatama
Kythnos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
89 km
Lauttayhtiöt
Zante Ferries
Ylitysten tiheys
7 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
3 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ateena Kythnos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ateena Kythnos, lippujen hinnat vaihtelevat 28 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 125 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ateena - Kythnos, on 76 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ateena - Kythnos on 3 tuntia. Hitaimmilla lautoilla kestää 3 tuntia saapua Kythnos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Kythnos 3 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Ateena satamasta klo 07:00.

Keskimääräinen hinta Ateena - Kythnos-lauttaristeilylle.
76 €
Lauttojen hintaluokka Ateena Kythnos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
28 € - 125 €
Keskimääräinen ylitysaika Ateena - Kythnos
3 tuntia
Ensimmäisen Kythnos menevän lautan lähtöaika
07:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Kythnos
10:00

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ateena ja Kythnos välillä?

Jos haluat matkustaa Ateena ja Kythnos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Zante Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Zante Ferries Ateena Kythnos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries perustettiin vuonna 1990, ja sen kotipaikka on Zakynthos, Kreikka. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Kythnos -hintoja ja varata Zante Ferriesin lipun Ateena ja Kythnos välillä. Zante Ferries liikennöi Ateena Kythnos 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia 10 min. Lisätietoja Zante Ferriesistä
3 tuntia 10 min
7 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Ateena? Mihin laivat saapuvat Kythnos?

Lähtösatama Ateena

Zante Ferries lautat lähtevät Kythnos seuraavista Ateena satamista:

Athens Piraeus E6
Kartta

Saapumissatama Kythnos

Zante Ferries alukset saapuvat Kythnos seuraavista satamista:

Kythnos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika