Suositeltu reitti
Ateena
Matkusta suoraan Mytilene lautta, lennot
Mytilene
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Ateena
Matkusta lautta Chios
Chios
Matkusta lautta Mytilene
Mytilene
Katso hinnat
Ateena
Matkusta lautta Syros
Syros
Matkusta lautta Mytilene
Mytilene
Katso hinnat

Miten päästä Ateena Mytilene lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ateena Mytilene lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ateena Mytilene on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ateena Mytilene voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ateena Mytilene -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ateena Mytilene -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways tai Blue Star Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ateena Mytilene sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ateena Mytilene lauttatietoa

Lähtösatama
Ateena
Kreikka
Attica
Saapumissatama
Mytilene
Kreikka
Pohjois-Egean saaret
Etäisyys
277 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets
Ylitysten tiheys
11 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
10 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ateena Mytilene: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ateena Mytilene, lippujen hinnat vaihtelevat 54 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 275 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ateena - Mytilene, on 145 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ateena - Mytilene on 13 tuntia 6 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 16 tuntia 5 min saapua Mytilene, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Mytilene 11 tuntia 35 min. Ensimmäinen lautta lähtee Ateena satamasta klo 10:00. Viimeinen laiva Mytilene lähtee Ateena satamasta klo 22:00.

Keskimääräinen hinta Ateena - Mytilene-lauttaristeilylle.
145 €
Lauttojen hintaluokka Ateena Mytilene (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
54 € - 275 €
Keskimääräinen ylitysaika Ateena - Mytilene
13 tuntia 6 min
Ensimmäisen Mytilene menevän lautan lähtöaika
10:00
Viimeisen lautan lähtöaika Mytilene
22:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Mytilene
07:05
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Mytilene
22:40

Miksi ottaa lautta Ateena Mytilene?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ateena Mytilene kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Mytilene. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ateena Mytilene on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Ateena ja Mytilene välisen matkan aikana voit käydä Hellenic Seaways tai Blue Star Ferries -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Raikas meri-ilma ja lauttaa keinuttavat aallot rauhoittavat sinut välittömästi. Saavut Mytilene täydellisen zenin ja energisen olon vallassa.
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Silti voit nauttia siitä, että voit lähteä Ateena Hellenic Seaways tai Blue Star Ferries lautalla, joka kulkee 277 km matkan Mytilene alle 40 kilometrin tuntinopeudella. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Saatat jopa katua sitä, että saavut Mytilene niin nopeasti!
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Ateena Mytilene lautalle voit ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, mutta ajoneuvosi tilavuuden rajoissa. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Mytilene. Kannattaa kuitenkin kysyä Hellenic Seaways tai Blue Star Ferries miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ateena ja Mytilene välillä?

Jos haluat matkustaa Ateena ja Mytilene välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways tai Blue Star Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Ateena Mytilene
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Mytilene -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Ateena ja Mytilene välillä. Hellenic Seaways liikennöi Ateena Mytilene 11 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 10 tuntia 50 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
10 tuntia 50 min
11 ylitystä viikossa
Blue Star Ferries Ateena Mytilene
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Ateena-Mytilene-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Mytilene -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Ateena ja Mytilene välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Ateena? Mihin laivat saapuvat Mytilene?

Lähtösatama Ateena

Hellenic Seaways tai Blue Star Ferries lautat lähtevät Mytilene seuraavista Ateena satamista:

Athens Piraeus E6
Kartta
Athens Piraeus E1
Kartta

Saapumissatama Mytilene

Blue Star Ferries tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Mytilene seuraavista satamista:

Mytilene
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ateena Mytilene, Ateena ja Mytilene välisen 277 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 10 tuntia 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ateena ja Mytilene välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways ja Blue Star Ferries). Tällä hetkellä Ateena ja Mytilene välillä on 11 ylitystä viikossa.

Reitillä Ateena-Mytilene liikennöi 2 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways ja Blue Star Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets.

Ateena ja Mytilene välisen matkan aikana matkustat 277 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Ateena Mytilene, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 54 € - 275 €. Havaitsemamme keskihinta oli 145 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ateena klo 10:00 kohti Mytilene.

Viimeinen lautta Mytilene lähtee Ateena yleensä klo 22:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika