Suositeltu reitti
Ateena
Matkusta suoraan Nisyros lautta
Nisyros
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Ateena
Matkusta lautta, lennot Kos
Kos
Matkusta lautta Nisyros
Nisyros
Katso hinnat
Ateena
Matkusta lautta, lennot Paros
Paros
Matkusta lautta Nisyros
Nisyros
Katso hinnat

Miten päästä Ateena Nisyros lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ateena Nisyros lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ateena Nisyros on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ateena Nisyros voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ateena Nisyros -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ateena Nisyros -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ateena Nisyros sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ateena Nisyros lauttatietoa

Lähtösatama
Ateena
Kreikka
Attica
Saapumissatama
Nisyros
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
341 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Dodekanisos Seaways
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
13 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ateena Nisyros: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ateena Nisyros, lippujen hinnat vaihtelevat 64 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 363 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ateena - Nisyros, on 207 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ateena - Nisyros on 14 tuntia 3 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 16 tuntia 5 min saapua Nisyros, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Nisyros 13 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Ateena satamasta klo 12:00. Viimeinen laiva Nisyros lähtee Ateena satamasta klo 20:00.

Keskimääräinen hinta Ateena - Nisyros-lauttaristeilylle.
207 €
Lauttojen hintaluokka Ateena Nisyros (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
64 € - 363 €
Keskimääräinen ylitysaika Ateena - Nisyros
14 tuntia 3 min
Ensimmäisen Nisyros menevän lautan lähtöaika
12:00
Viimeisen lautan lähtöaika Nisyros
20:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Nisyros
02:05
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Nisyros
11:40

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ateena ja Nisyros välillä?

Jos haluat matkustaa Ateena ja Nisyros välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Ateena Nisyros
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Ateena-Nisyros-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Nisyros -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Ateena ja Nisyros välillä. Blue Star Ferries liikennöi Ateena Nisyros 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 13 tuntia 20 min. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
13 tuntia 20 min
2 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Ateena? Mihin laivat saapuvat Nisyros?

Lähtösatama Ateena

Blue Star Ferries lautat lähtevät Nisyros seuraavista Ateena satamista:

Athens Piraeus E1
Kartta
Athens Piraeus E6
Kartta

Saapumissatama Nisyros

Blue Star Ferries alukset saapuvat Nisyros seuraavista satamista:

Nisyros
Kartta
Nisyros
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ateena Nisyros, Ateena ja Nisyros välisen 341 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 13 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ateena ja Nisyros välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries). Tällä hetkellä Ateena ja Nisyros välillä on 2 ylitystä viikossa.

Reitillä Ateena-Nisyros liikennöi 1 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Dodekanisos Seaways.

Jos haluat matkustaa laivalla Ateena Nisyros, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 64 € - 363 €. Havaitsemamme keskihinta oli 207 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ateena klo 12:00 kohti Nisyros.

Viimeinen lautta Nisyros lähtee Ateena yleensä klo 20:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika