Suositeltu reitti
Ateena
Matkusta suoraan Sikinos lautta
Sikinos
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Ateena
Matkusta lautta Sifnos
Sifnos
Matkusta lautta Sikinos
Sikinos
Katso hinnat
Ateena
Matkusta lautta Ios
Ios
Matkusta lautta Sikinos
Sikinos
Katso hinnat

Miten päästä Ateena Sikinos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ateena Sikinos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ateena Sikinos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ateena Sikinos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ateena Sikinos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Cyclades Fast Ferries tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ateena Sikinos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Zante Ferries tai LANE Sea Line laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ateena Sikinos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ateena Sikinos lauttatietoa

Lähtösatama
Ateena
Kreikka
Attica
Saapumissatama
Sikinos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
190 km
Lauttayhtiöt
Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, ANEK Lines
Ylitysten tiheys
4 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
7 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ateena Sikinos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ateena Sikinos, lippujen hinnat vaihtelevat 39 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 195 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ateena - Sikinos, on 112 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ateena - Sikinos on 9 tuntia 37 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 9 tuntia 50 min saapua Sikinos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Sikinos 9 tuntia 10 min. Ensimmäinen lautta lähtee Ateena satamasta klo 07:00. Viimeinen laiva Sikinos lähtee Ateena satamasta klo 22:30.

Keskimääräinen hinta Ateena - Sikinos-lauttaristeilylle.
112 €
Lauttojen hintaluokka Ateena Sikinos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
39 € - 195 €
Keskimääräinen ylitysaika Ateena - Sikinos
9 tuntia 37 min
Ensimmäisen Sikinos menevän lautan lähtöaika
07:00
Viimeisen lautan lähtöaika Sikinos
22:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Sikinos
07:40
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Sikinos
16:50

Miksi ottaa lautta Ateena Sikinos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ateena Sikinos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Sikinos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ateena Sikinos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Ateena ja Sikinos välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Zante Ferries tai LANE Sea Line laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Ateena Sikinos perheenä kuin lautalla. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Ateena, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Sikinos lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Ateena ja Sikinos välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Ateena ja Sikinos välisen matkan aikana voit käydä Zante Ferries tai LANE Sea Line -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Sikinos täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ateena ja Sikinos välillä?

Jos haluat matkustaa Ateena ja Sikinos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Zante Ferries tai LANE Sea Line, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Zante Ferries Ateena Sikinos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries perustettiin vuonna 1990, ja sen kotipaikka on Zakynthos, Kreikka. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Sikinos -hintoja ja varata Zante Ferriesin lipun Ateena ja Sikinos välillä. Zante Ferries liikennöi Ateena Sikinos 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 7 tuntia 20 min. Lisätietoja Zante Ferriesistä
7 tuntia 20 min
4 ylitystä viikossa
LANE Sea Line Ateena Sikinos
LANE Sea Line
LANE Sea Line perustettiin vuonna 1985, ja sen toimipaikka on Barissa, Italiassa. Yhtiö palvelee Adrianmeren satamia Italiassa ja Kreikassa. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Sikinos -hintoja ja varata LANE Sea Linein lipun Ateena ja Sikinos välillä. Lisätietoja LANE Sea Lineistä

Mistä lähtevät lautat Ateena? Mihin laivat saapuvat Sikinos?

Lähtösatama Ateena

Zante Ferries tai LANE Sea Line lautat lähtevät Sikinos seuraavista Ateena satamista:

Athens Piraeus E1
Kartta
Athens Piraeus E6
Kartta

Saapumissatama Sikinos

LANE Sea Line tai Zante Ferries alukset saapuvat Sikinos seuraavista satamista:

Sikinos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ateena Sikinos, Ateena ja Sikinos välisen 190 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 7 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ateena ja Sikinos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Zante Ferries ja LANE Sea Line). Tällä hetkellä Ateena ja Sikinos välillä on 4 ylitystä viikossa.

Reitillä Ateena-Sikinos liikennöi 2 lauttayhtiötä: Zante Ferries ja LANE Sea Line.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, ANEK Lines.

Ateena ja Sikinos välisen matkan aikana matkustat 190 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Ateena Sikinos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 39 € - 195 €. Havaitsemamme keskihinta oli 112 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ateena klo 07:00 kohti Sikinos.

Viimeinen lautta Sikinos lähtee Ateena yleensä klo 22:30.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika