Suositeltu reitti
Ateena
Matkusta suoraan Sitia lennot, lautta
Sitia
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Ateena
Matkusta lennot, lautta Iraklion
Iraklion
Matkusta lautta Sitia
Sitia
Katso hinnat
Ateena
Matkusta lautta, lennot Santorini
Santorini
Matkusta lautta Sitia
Sitia
Katso hinnat

Miten päästä Ateena Sitia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ateena Sitia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ateena Sitia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ateena Sitia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ateena Sitia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets tai Hellenic Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ateena Sitia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries, ANEK Lines tai Aigaion Pelagos laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ateena Sitia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ateena Sitia lauttatietoa

Lähtösatama
Ateena
Kreikka
Attica
Saapumissatama
Sitia
Kreikka
Kreeta
Etäisyys
374 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Superfast Ferries, Aigaion Pelagos
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
20 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ateena Sitia: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ateena Sitia, lippujen hinnat vaihtelevat 46 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 299 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ateena - Sitia, on 161 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ateena - Sitia on 12 tuntia 56 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 14 tuntia 54 min saapua Sitia, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Sitia 11 tuntia 44 min. Ensimmäinen lautta lähtee Ateena satamasta klo 18:01.

Keskimääräinen hinta Ateena - Sitia-lauttaristeilylle.
161 €
Lauttojen hintaluokka Ateena Sitia (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
46 € - 299 €
Keskimääräinen ylitysaika Ateena - Sitia
12 tuntia 56 min
Ensimmäisen Sitia menevän lautan lähtöaika
18:01
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Sitia
05:45
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Sitia
08:55

Miksi ottaa lautta Ateena Sitia?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ateena Sitia kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Sitia. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ateena Sitia on ihanteellinen tapa matkustaa.

Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Ateena ja Sitia välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Ateena, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Ateena ja Sitia välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Ateena Sitia lautalle voit ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, mutta ajoneuvosi tilavuuden rajoissa. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Sitia. Kannattaa kuitenkin kysyä Blue Star Ferries, ANEK Lines tai Aigaion Pelagos henkilökunnalta, onko laivalla matkatavarasäilytys, jonne voit jättää laukkusi Sitia saapumiseen asti.
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Koska auton kuljettaminen pitkillä matkoilla vaatii kohonnutta valppautta, ajaminen on uuvuttavaa. Ateena Sitia lauttamatka on päinvastainen! Aluksella on Blue Star Ferries, ANEK Lines tai Aigaion Pelagos liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Epäilemättä saavut Sitia täysin rentoutuneena.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ateena ja Sitia välillä?

Jos haluat matkustaa Ateena ja Sitia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries, ANEK Lines tai Aigaion Pelagos, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Ateena Sitia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Ateena-Sitia-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Sitia -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Ateena ja Sitia välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
ANEK Lines Ateena Sitia
ANEK Lines
Anek Lines on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Ateena-Sitia-reittiä ja muita Italian ja Kreikan sekä useiden Kreikan saarten välisiä laivayhteyksiä. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Sitia -hintoja ja varata ANEK Linesin lipun Ateena ja Sitia välillä. ANEK Lines liikennöi Ateena Sitia 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 20 tuntia 20 min. Lisätietoja ANEK Linesistä
20 tuntia 20 min
1 ylitystä viikossa
Aigaion Pelagos Ateena Sitia
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos perustettiin vuonna 1999, ja sen toimipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö palvelee Kreikan saaria ja satamia Egeanmerellä. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Sitia -hintoja ja varata Aigaion Pelagosin lipun Ateena ja Sitia välillä. Lisätietoja Aigaion Pelagosistä

Mistä lähtevät lautat Ateena? Mihin laivat saapuvat Sitia?

Lähtösatama Ateena

Blue Star Ferries, ANEK Lines tai Aigaion Pelagos lautat lähtevät Sitia seuraavista Ateena satamista:

Athens Piraeus E1
Kartta
Athens Piraeus E6
Kartta
Athens Piraeus E3
Kartta

Saapumissatama Sitia

Aigaion Pelagos, ANEK Lines tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Sitia seuraavista satamista:

Sitia
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ateena Sitia, Ateena ja Sitia välisen 374 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 20 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ateena ja Sitia välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries, ANEK Lines ja Aigaion Pelagos). Tällä hetkellä Ateena ja Sitia välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Ateena-Sitia liikennöi 3 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries, ANEK Lines ja Aigaion Pelagos.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Superfast Ferries, Aigaion Pelagos.

Vertaa ennen varausta ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Superfast Ferries, Aigaion Pelagos hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Ateena Sitia -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Ateena ja Sitia välisen matkan aikana matkustat 374 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Ateena Sitia, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 46 € - 299 €. Havaitsemamme keskihinta oli 161 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ateena klo 18:01 kohti Sitia.

Kokemuksesi Ateena Sitia -lauttamatkasta

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Ateena ja Sitia välinen merimatka. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Ateena tapahtuvasta laivaan noususta Sitia tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets ja Hellenic Seaways merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Ateena ja Sitia.

Valmiina laivaan nousuun Ateena

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Ateena Sitia -lauttamatkan alkamista:

  • Saapumisaika Ateena satamaan / Sinun kannattaa saapua Ateena satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Aigaion Pelagos, ANEK Lines tai Blue Star Ferries-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Ateena ja Sitia väliselle reitille. / Mene Ateena lauttaterminaalin Aigaion Pelagos, ANEK Lines tai Blue Star Ferries:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Sitia menevään lauttaan nouseminen / Ateena lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Jos matkustat autolla, Aigaion Pelagos, ANEK Lines tai Blue Star Ferries:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Elämää Ateena ja Sitia välisellä lautalla

Aigaion Pelagos, ANEK Lines tai Blue Star Ferries:n laivoilla on jokaiselle jotakin. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Sitia on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Sitia tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Sitia satamaan / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Ei ole syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Sitia satamaan veneen kannelta käsin.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Sitia satamaan.
  • Sitia on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Sitia. Vihdoin ja viimein oleskelusi Sitia alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika