Ateena
Matkusta suoraan Ydra lautta
Ydra
Katso hinnat

Miten päästä Ateena Ydra lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ateena Ydra lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ateena Ydra on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ateena Ydra voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ateena Ydra -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, Anes Ferries tai Alpha Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ateena Ydra -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways, Anes Ferries tai Alpha Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ateena Ydra sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ateena Ydra lauttatietoa

Lähtösatama
Ateena
Kreikka
Attica
Saapumissatama
Ydra
Kreikka
Etäisyys
74 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Anes Ferries, Alpha Lines
Ylitysten tiheys
6 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ateena Ydra: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ateena Ydra, lippujen hinnat vaihtelevat 36 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 40 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ateena - Ydra, on 37 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ateena - Ydra on 1 tuntia 42 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia saapua Ydra, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Ydra 1 tuntia 20 min. Ensimmäinen lautta lähtee Ateena satamasta klo 08:30. Viimeinen laiva Ydra lähtee Ateena satamasta klo 16:15.

Keskimääräinen hinta Ateena - Ydra-lauttaristeilylle.
37 €
Lauttojen hintaluokka Ateena Ydra (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
36 € - 40 €
Keskimääräinen ylitysaika Ateena - Ydra
1 tuntia 42 min
Ensimmäisen Ydra menevän lautan lähtöaika
08:30
Viimeisen lautan lähtöaika Ydra
16:15
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Ydra
10:05
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Ydra
17:35

Miksi ottaa lautta Ateena Ydra?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ateena Ydra kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Ydra. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ateena Ydra on ihanteellinen tapa matkustaa.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Ateena Ydra lautalle voit ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, mutta ajoneuvosi tilavuuden rajoissa. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Ydra saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Hellenic Seaways, Anes Ferries tai Alpha Lines miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.
Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka hytin varaaminen Ateena ja Ydra väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Oikeiden hotellihuoneiden tavoin ne tarjoavat matkustajille sängyt, kylpyhuoneet ja joissakin sviiteissä myös ikkunaluukut ja parvekkeet. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Ateena ja Ydra välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Ateena, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Lapsesi muistavat Ateena ja Ydra välisen lauttamatkan pitkään.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ateena ja Ydra välillä?

Jos haluat matkustaa Ateena ja Ydra välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways, Anes Ferries tai Alpha Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Ateena Ydra
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Ydra -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Ateena ja Ydra välillä. Hellenic Seaways liikennöi Ateena Ydra 5 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia 30 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
1 tuntia 30 min
5 ylitystä päivässä
Anes Ferries Ateena Ydra
Anes Ferries
Anes Ferries on Venetsiassa Italiassa toimiva lauttayhtiö. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Italiassa, Kroatiassa ja Albaniassa. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Ydra -hintoja ja varata Anes Ferriesin lipun Ateena ja Ydra välillä. Anes Ferries liikennöi Ateena Ydra 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia 10 min. Lisätietoja Anes Ferriesistä
3 tuntia 10 min
7 ylitystä viikossa
Alpha Lines Ateena Ydra
Alpha Lines
Alpha Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Ateena ja Ydra satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Ydra -hintoja ja varata Alpha Linesin lipun Ateena ja Ydra välillä. Lisätietoja Alpha Linesistä

Mistä lähtevät lautat Ateena? Mihin laivat saapuvat Ydra?

Lähtösatama Ateena

Hellenic Seaways, Anes Ferries tai Alpha Lines lautat lähtevät Ydra seuraavista Ateena satamista:

Athens Piraeus E6
Kartta

Saapumissatama Ydra

Alpha Lines, Anes Ferries tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Ydra seuraavista satamista:

Port of Ydra
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ateena Ydra, Ateena ja Ydra välisen 74 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ateena ja Ydra välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways, Anes Ferries ja Alpha Lines). Tällä hetkellä Ateena ja Ydra välillä on 6 ylitystä päivässä.

Reitillä Ateena-Ydra liikennöi 3 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways, Anes Ferries ja Alpha Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Anes Ferries, Alpha Lines.

Vertaa ennen varausta Hellenic Seaways, Anes Ferries, Alpha Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Ateena Ydra -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Ateena ja Ydra välisen matkan aikana matkustat 74 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Ateena Ydra, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 36 € - 40 €. Havaitsemamme keskihinta oli 37 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ateena klo 08:30 kohti Ydra.

Viimeinen lautta Ydra lähtee Ateena yleensä klo 16:15.

Koe Ateena ja Ydra välinen lauttamatka

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Ateena ja Ydra välinen merimatka. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Ateena tapahtuvasta laivaan noususta Ydra tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Hellenic Seaways, Anes Ferries ja Alpha Lines merelliseen maailmaan. Löydät myös käytännön tietoa Ateena ja Ydra.

Lähtö Ateena lautalla

Ennen kuin Ateena Ydra -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Ateena satamassa / Sinun kannattaa saapua Ateena satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Alpha Lines, Anes Ferries tai Hellenic Seaways-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Lähtöselvitys Ateena ja Ydra väliselle reitille. / Etsi Ateena lauttaterminaalissa Hellenic Seaways, Anes Ferries tai Alpha Lines tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Ydra menevään lauttaan nouseminen / Ateena lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Ajoneuvossasi Hellenic Seaways, Anes Ferries tai Alpha Lines henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Ateena ja Ydra välisellä reitillä olevalla aluksella.

Alpha Lines, Anes Ferries tai Hellenic Seaways:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautta lähestyy Ydra, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Ydra:

  • Ydra satama on näkyvissä / Autotalliin pääsee vasta miehistön kutsusta. Ei ole syytä kiirehtiä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Ydra ulkokannelta.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Ydra satamaan.
  • Ydra on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Ydra. Vihdoinkin lomasi Ydra on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika