Ayvalik
Matkusta suoraan Mytilene lautta
Mytilene
Katso hinnat

Miten päästä Ayvalik Mytilene lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ayvalik Mytilene lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ayvalik Mytilene on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ayvalik Mytilene voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ayvalik Mytilene -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Turyol, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ayvalik Mytilene -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Turyol laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ayvalik Mytilene sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ayvalik Mytilene lauttatietoa

Lähtösatama
Ayvalik
Turkki
Saapumissatama
Mytilene
Kreikka
Pohjois-Egean saaret
Etäisyys
26 km
Lauttayhtiöt
Turyol
Ylitysten tiheys
2 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ayvalik Mytilene: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ayvalik Mytilene, lippujen hinnat vaihtelevat 20 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 97 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ayvalik - Mytilene, on 58 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ayvalik - Mytilene on 1 tuntia 30 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 30 min saapua Mytilene, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Mytilene 1 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Ayvalik satamasta klo 09:00.

Keskimääräinen hinta Ayvalik - Mytilene-lauttaristeilylle.
58 €
Lauttojen hintaluokka Ayvalik Mytilene (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
20 € - 97 €
Keskimääräinen ylitysaika Ayvalik - Mytilene
1 tuntia 30 min
Ensimmäisen Mytilene menevän lautan lähtöaika
09:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Mytilene
10:30

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ayvalik ja Mytilene välillä?

Jos haluat matkustaa Ayvalik ja Mytilene välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Turyol, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Turyol Ayvalik Mytilene
Turyol
Turyol harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka ja Turkki, mukaan lukien lauttaliikenne Ayvalik ja Mytilene satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ayvalik-Mytilene -hintoja ja varata Turyolin lipun Ayvalik ja Mytilene välillä. Turyol liikennöi Ayvalik Mytilene 2 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia 30 min. Lisätietoja Turyolistä
1 tuntia 30 min
2 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Ayvalik? Mihin laivat saapuvat Mytilene?

Lähtösatama Ayvalik

Turyol lautat lähtevät Mytilene seuraavista Ayvalik satamista:

Ayvalik
Kartta

Saapumissatama Mytilene

Turyol alukset saapuvat Mytilene seuraavista satamista:

Mytilene
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika