Baiona
Matkusta suoraan Illas Cíes lautta
Illas Cíes
Katso hinnat

Miten päästä Baiona Illas Cíes lautalla ?

Etsitkö täydellistä Baiona Illas Cíes lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Baiona Illas Cíes on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Baiona Illas Cíes voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Baiona Illas Cíes -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Naviera Nabia, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Baiona Illas Cíes -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Naviera Nabia laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Baiona Illas Cíes sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Baiona Illas Cíes lauttatietoa

Lähtösatama
Baiona
Espanja
Galicia
Saapumissatama
Illas Cíes
Espanja
Galicia
Etäisyys
9 km
Lauttayhtiöt
Naviera Nabia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Baiona ja Illas Cíes välillä?

Jos haluat matkustaa Baiona ja Illas Cíes välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Naviera Nabia, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Naviera Nabia Baiona Illas Cíes
Naviera Nabia
Naviera Nabia harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Baiona ja Illas Cíes satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Baiona-Illas Cíes -hintoja ja varata Naviera Nabiain lipun Baiona ja Illas Cíes välillä. Lisätietoja Naviera Nabiaistä

Mistä lähtevät lautat Baiona? Mihin laivat saapuvat Illas Cíes?

Lähtösatama Baiona

Naviera Nabia lautat lähtevät Illas Cíes seuraavista Baiona satamista:

Baiona
Kartta

Saapumissatama Illas Cíes

Naviera Nabia alukset saapuvat Illas Cíes seuraavista satamista:

Cies Islands
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika