Matkustaminen lautalla Bar Marches

Matkustaminen lautalla Bar Marches on erinomainen valinta! Bar Marches -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (Montenegro Lines), jotka palvelevat Ancona ja Bar satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Bar Marches -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Montenegro Lines tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Bar Marches luvuilla

Maat
Montenegro
Italia
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Bar Marches lauttareitit

Etsitkö lauttaa Bar - Marches? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Bar ja Marches välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Montenegro Lines lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Bar tai Ancona käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Bar Marches -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Montenegro Lines. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Bar ja Marches välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Bar Marches - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Bar paikkaan Marches

Marches: Saapuminen lautalla paikasta Bar ja alueen tutkiminen

  1. Ancona
    Alueen pääkaupunki Ancona on ehdoton vierailukohde. Sen vilkas satama on ihanteellinen tukikohta, josta voit aloittaa Marchen tutkimisen. Historian ystävät ihastuvat kaupungin roomalaiseen ja keskiaikaiseen arkkitehtuuriin, erityisesti San Ciriacon katedraaliin ja upeaan Augustuksen kaareen. Äläkä jätä väliin Forte Guascoa, josta on panoraamanäkymät merelle.

  2. Urbino
    Vain lyhyen ajomatkan päässä Anconasta sijaitseva Urbino on ajattoman viehättävä kaupunki. Tämä keskiaikainen kaupunki on erityisen kuuluisa herttuan palatsistaan, joka on italialaisen renessanssiarkkitehtuurin mestariteos. Kävele sen viehättävillä kaduilla ja vieraile kuuluisan taidemaalarin Rafaelin synnyinpaikassa.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None