Barcelona
Matkusta suoraan Sitges lautta
Sitges
Katso hinnat

Miten päästä Barcelona Sitges lautalla ?

Etsitkö täydellistä Barcelona Sitges lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Barcelona Sitges on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Barcelona Sitges voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Barcelona Sitges -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten BlueMar Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Barcelona Sitges -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla BlueMar Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Barcelona Sitges sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Barcelona Sitges lauttatietoa

Lähtösatama
Barcelona
Espanja
Katalonia
Saapumissatama
Sitges
Espanja
Etäisyys
34 km
Lauttayhtiöt
BlueMar Ferries
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Barcelona ja Sitges välillä?

Jos haluat matkustaa Barcelona ja Sitges välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten BlueMar Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

BlueMar Ferries Barcelona Sitges
BlueMar Ferries
BlueMar Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Barcelona ja Sitges satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Barcelona-Sitges -hintoja ja varata BlueMar Ferriesin lipun Barcelona ja Sitges välillä. Lisätietoja BlueMar Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Barcelona? Mihin laivat saapuvat Sitges?

Lähtösatama Barcelona

BlueMar Ferries lautat lähtevät Sitges seuraavista Barcelona satamista:

Barcelona
Kartta

Saapumissatama Sitges

BlueMar Ferries alukset saapuvat Sitges seuraavista satamista:

Sitges
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika