Matkustaminen lautalla Bari Dubrovnik-Neretva

Matkustaminen lautalla Bari Dubrovnik-Neretva on erinomainen valinta! Bari Dubrovnik-Neretva -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (Jadrolinija), jotka palvelevat Dubrovnik ja Bari satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Bari Dubrovnik-Neretva -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Jadrolinija tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Bari Dubrovnik-Neretva luvuilla

Maat
Italia
Kroatia
Ylitysten määrä
4 ylitystä viikossa
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Bari Dubrovnik-Neretva lauttareitit

Etsitkö lauttaa Bari - Dubrovnik-Neretva? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Bari ja Dubrovnik-Neretva välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Jadrolinija lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Bari tai Dubrovnik käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Bari Dubrovnik-Neretva -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Jadrolinija. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Bari ja Dubrovnik-Neretva välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Bari Dubrovnik-Neretva - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Bari paikkaan Dubrovnik-Neretva

Dubrovnik-Neretva: Saapuminen lautalla paikasta Bari ja alueen tutkiminen

Jos saavut Dubrovnikiin lautalla, Unescon maailmanperintökohteena olevan linnoitetun vanhan kaupungin kauneus lumoaa sinut heti. Kävele mukulakivikaduilla, ihaile mahtavia keskiaikaisia muureja ja tutustu tämän ainutlaatuisen kaupungin historialliseen viehätykseen. Älä jätä väliin vierailua katedraalissa, rehtorin palatsissa ja fransiskaaniluostarissa, jossa sijaitsee yksi Euroopan vanhimmista apteekeista.

Kun olet tutustunut Dubrovnikiin, lähde lautalla Korčulaan, kauniille saarelle, joka on tunnettu viinitarhoistaan, oliivitarhoista ja hiekkarannoistaan. Kävele muurien ympäröimän vanhan kaupungin kapeilla kaduilla ja vieraile Pyhän Markuksen katedraalissa, joka on goottilainen helmi. Voit myös harrastaa saaren vesiurheilulajeja, kuten sukellusta ja purjehdusta.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None