Matkustaminen lautalla Bari Montenegro

Matkustaminen lautalla Bari Montenegro on erinomainen valinta! Bari Montenegro -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (Montenegro Lines), jotka palvelevat Bar ja Bari satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Bari Montenegro -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Montenegro Lines tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Bari Montenegro luvuilla

Maat
Italia
Montenegro
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Bari Montenegro lauttareitit

Etsitkö lauttaa Bari - Montenegro? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Bari ja Montenegro välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Montenegro Lines lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Bari tai Bar käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Bari Montenegro -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Montenegro Lines. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Bari ja Montenegro välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Bari Montenegro - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Bari paikkaan Montenegro

Montenegro: Lauttamatka ja maan löytäminen

Montenegron satamat :
Montenegrolla on kolme pääsatamaa, joista voit lähteä lauttamatkalle. Kotorin satama, joka sijaitsee Kotorinlahdella, on suosittu lähtöpaikka, josta voit tutustua kauniiseen lahteen ja viehättävään ympäristöön. Adrianmeren rannikolla sijaitsevasta Barin satamasta on myös yhteydet moniin kansainvälisiin kohteisiin, joten se on kätevä valinta maan ulkopuolelta tuleville matkailijoille. Herceg Novin lähellä sijaitseva Zelenikan satama on toinen ihanteellinen lähtöpiste Adrianmeren kirkkaisiin vesiin tutustumiseen.

Montenegron saaret :
Luonnonkauneuden ystäville Montenegron saaret ovat ehdoton kohde. Mouths of Kotorin saaristoon kuuluu useita upeita saaria, kuten Mamulan saari ja Sveti Stefanin hotellisaari, jotka tarjoavat henkeäsalpaavia maisemia ja koskemattomia hiekkarantoja. Joillekin näistä saarista pääsee lautoilla, joilla voi rentoutua rannalla, harrastaa vesiurheilua tai tutustua perinteisiin kyliin.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None