Suositeltu reitti
Bastia
Matkusta suoraan Nizza lautta, lennot
Nizza
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Bastia
Matkusta kimppakyytiä, juna Calvi
Calvi
Matkusta lautta, lennot Nizza
Nizza
Katso hinnat

Miten päästä Bastia Nizza lautalla ?

Etsitkö täydellistä Bastia Nizza lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Bastia Nizza on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Bastia Nizza voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Bastia Nizza -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Corsica Ferries tai Moby Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Bastia Nizza -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Moby Lines tai Corsica Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Bastia Nizza sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Bastia Nizza lauttatietoa

Lähtösatama
Bastia
Ranska
Korsika
Saapumissatama
Nizza
Ranska
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Etäisyys
209 km
Lauttayhtiöt
Corsica Ferries, Moby Lines
Ylitysten tiheys
6 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Bastia Nizza: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Bastia Nizza, lippujen hinnat vaihtelevat 21 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 288 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Bastia - Nizza, on 86 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Bastia - Nizza on 8 tuntia 16 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 11 tuntia saapua Nizza, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Nizza 6 tuntia 15 min. Ensimmäinen lautta lähtee Bastia satamasta klo 06:00. Viimeinen laiva Nizza lähtee Bastia satamasta klo 19:30.

Keskimääräinen hinta Bastia - Nizza-lauttaristeilylle.
86 €
Lauttojen hintaluokka Bastia Nizza (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
21 € - 288 €
Keskimääräinen ylitysaika Bastia - Nizza
8 tuntia 16 min
Ensimmäisen Nizza menevän lautan lähtöaika
06:00
Viimeisen lautan lähtöaika Nizza
19:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Nizza
06:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Nizza
23:55

Miksi ottaa lautta Bastia Nizza?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Bastia Nizza kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Nizza. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Bastia Nizza on ihanteellinen tapa matkustaa.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Bastia Nizza lautalle voit ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, mutta ajoneuvosi tilavuuden rajoissa. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Nizza. Kannattaa kuitenkin kysyä Moby Lines tai Corsica Ferries henkilökunnalta, onko laivalla matkatavarasäilytys, jonne voit jättää laukkusi Nizza saapumiseen asti.
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Päinvastoin, Bastia Nizza laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Moby Lines tai Corsica Ferries liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Saavut Nizza stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Yhteiskunnassamme kaiken on tapahduttava nopeasti. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Moby Lines tai Corsica Ferries lautalla Bastia ja Nizza välisen 209 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Bastia-Nizza risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Bastia ja Nizza välillä?

Jos haluat matkustaa Bastia ja Nizza välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Moby Lines tai Corsica Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Moby Lines Bastia Nizza
Moby Lines
Moby Lines on italialainen lauttayhtiö, joka on liikennöinyt Sardiniaan ja Korsikaan Italiasta vuodesta 1959. Miten voin varata Moby Lines Bastia Nizza ylityksen? Käyttämällä Vivanodaa ja sen monikuljetushakukonetta! Vivanodalla voit vertailla Bastia-Nizza -hintoja ja varata Moby Linesin lipun Bastia ja Nizza välillä. Lisätietoja Moby Linesistä
Corsica Ferries Bastia Nizza
Corsica Ferries
Corsica Ferries on ranskalais-italialainen lauttayhtiö, joka liikennöi Korsikan ja Sardinian kautta Manner-Ranskasta ja Italiasta. Vivanodalla voit vertailla Bastia-Nizza -hintoja ja varata Corsica Ferriesin lipun Bastia ja Nizza välillä. Corsica Ferries liikennöi Bastia Nizza 6 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia. Lisätietoja Corsica Ferriesistä
5 tuntia
6 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Bastia? Mihin laivat saapuvat Nizza?

Lähtösatama Bastia

Moby Lines tai Corsica Ferries lautat lähtevät Nizza seuraavista Bastia satamista:

Bastia - Gare Maritime
Kartta

Saapumissatama Nizza

Corsica Ferries tai Moby Lines alukset saapuvat Nizza seuraavista satamista:

Nice Terminal Passager 1
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Bastia Nizza.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Bastia Nizza, Bastia ja Nizza välisen 209 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 5 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Bastia ja Nizza välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Moby Lines ja Corsica Ferries). Tällä hetkellä Bastia ja Nizza välillä on 6 ylitystä viikossa.

Reitillä Bastia-Nizza liikennöi 2 lauttayhtiötä: Moby Lines ja Corsica Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Corsica Ferries, Moby Lines.

Bastia ja Nizza välisen matkan aikana matkustat 209 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Bastia Nizza, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 21 € - 288 €. Havaitsemamme keskihinta oli 86 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Bastia klo 06:00 kohti Nizza.

Viimeinen lautta Nizza lähtee Bastia yleensä klo 19:30.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika