Bastia
Matkusta suoraan Piombino lautta
Piombino
Katso hinnat

Miten päästä Bastia Piombino lautalla ?

Etsitkö täydellistä Bastia Piombino lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Bastia Piombino on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Bastia Piombino voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Bastia Piombino -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Corsica Ferries tai Moby Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Bastia Piombino -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Corsica Ferries tai Moby Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Bastia Piombino sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Bastia Piombino lauttatietoa

Lähtösatama
Bastia
Ranska
Korsika
Saapumissatama
Piombino
Italia
Toscana
Etäisyys
91 km
Lauttayhtiöt
Corsica Ferries, Moby Lines
Ylitysten tiheys
8 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Bastia Piombino: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Bastia Piombino, lippujen hinnat vaihtelevat 27 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 267 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Bastia - Piombino, on 82 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Bastia - Piombino on 3 tuntia 21 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 4 tuntia 30 min saapua Piombino, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Piombino 2 tuntia 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Bastia satamasta klo 06:30. Viimeinen laiva Piombino lähtee Bastia satamasta klo 18:15.

Keskimääräinen hinta Bastia - Piombino-lauttaristeilylle.
82 €
Lauttojen hintaluokka Bastia Piombino (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
27 € - 267 €
Keskimääräinen ylitysaika Bastia - Piombino
3 tuntia 21 min
Ensimmäisen Piombino menevän lautan lähtöaika
06:30
Viimeisen lautan lähtöaika Piombino
18:15
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Piombino
09:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Piombino
22:45

Miksi ottaa lautta Bastia Piombino?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Bastia Piombino kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Piombino. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Bastia Piombino on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Nautit 360 asteen merinäköalasta Bastia satamasta Piombino, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleensä matka Bastia Piombino on paljon nopeampi lentäen. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Bastia-Piombino-risteilyllä Moby Lines tai Corsica Ferries lautalla sinulla on Bastia-Piombino-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, lentokoneessa tai bussissa matkustaminen pyörän kanssa muuttuu usein painajaiseksi, koska se on niin hankala kuljettaa. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Bastia ja Piombino välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Piombino poistuaksesi laivalta.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Bastia ja Piombino välillä?

Jos haluat matkustaa Bastia ja Piombino välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Corsica Ferries tai Moby Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Corsica Ferries Bastia Piombino
Corsica Ferries
Corsica Ferries on ranskalais-italialainen lauttayhtiö, joka liikennöi Korsikan ja Sardinian kautta Manner-Ranskasta ja Italiasta. Vivanodalla voit vertailla Bastia-Piombino -hintoja ja varata Corsica Ferriesin lipun Bastia ja Piombino välillä. Corsica Ferries liikennöi Bastia Piombino 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 30 min. Lisätietoja Corsica Ferriesistä
2 tuntia 30 min
4 ylitystä viikossa
Moby Lines Bastia Piombino
Moby Lines
Moby Lines on italialainen lauttayhtiö, joka on liikennöinyt Sardiniaan ja Korsikaan Italiasta vuodesta 1959. Miten voin varata Moby Lines Bastia Piombino ylityksen? Käyttämällä Vivanodaa ja sen monikuljetushakukonetta! Vivanodalla voit vertailla Bastia-Piombino -hintoja ja varata Moby Linesin lipun Bastia ja Piombino välillä. Moby Lines liikennöi Bastia Piombino 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia 30 min. Lisätietoja Moby Linesistä
3 tuntia 30 min
4 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Bastia? Mihin laivat saapuvat Piombino?

Lähtösatama Bastia

Corsica Ferries tai Moby Lines lautat lähtevät Piombino seuraavista Bastia satamista:

Bastia - Gare Maritime
Kartta

Saapumissatama Piombino

Moby Lines tai Corsica Ferries alukset saapuvat Piombino seuraavista satamista:

Piombino
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Bastia Piombino, Bastia ja Piombino välisen 91 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Bastia ja Piombino välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Corsica Ferries ja Moby Lines). Tällä hetkellä Bastia ja Piombino välillä on 8 ylitystä viikossa.

Reitillä Bastia-Piombino liikennöi 2 lauttayhtiötä: Corsica Ferries ja Moby Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Corsica Ferries, Moby Lines.

Bastia ja Piombino välisen matkan aikana matkustat 91 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Bastia Piombino, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 27 € - 267 €. Havaitsemamme keskihinta oli 82 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Bastia klo 06:30 kohti Piombino.

Viimeinen lautta Piombino lähtee Bastia yleensä klo 18:15.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika