Bergen
Matkusta suoraan Rosendal lautta
Rosendal
Katso hinnat

Miten päästä Bergen Rosendal lautalla ?

Etsitkö täydellistä Bergen Rosendal lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Bergen Rosendal on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Bergen Rosendal voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Bergen Rosendal -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Rødne Fjord Cruise, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Bergen Rosendal -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Rødne Fjord Cruise laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Bergen Rosendal sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Bergen Rosendal lauttatietoa

Lähtösatama
Bergen
Norja
Saapumissatama
Rosendal
Norja
Etäisyys
58 km
Lauttayhtiöt
Rødne Fjord Cruise
Ylitysten tiheys
14 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 55 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Bergen Rosendal: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Bergen Rosendal, lippujen hinnat vaihtelevat 38 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 38 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Bergen - Rosendal, on 38 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Bergen - Rosendal on 1 tuntia 30 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 30 min saapua Rosendal, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Rosendal 1 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Bergen satamasta klo 09:15. Viimeinen laiva Rosendal lähtee Bergen satamasta klo 16:55.

Keskimääräinen hinta Bergen - Rosendal-lauttaristeilylle.
38 €
Lauttojen hintaluokka Bergen Rosendal (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
38 € - 38 €
Keskimääräinen ylitysaika Bergen - Rosendal
1 tuntia 30 min
Ensimmäisen Rosendal menevän lautan lähtöaika
09:15
Viimeisen lautan lähtöaika Rosendal
16:55
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Rosendal
10:45
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Rosendal
18:25

Mitkä yhtiöt liikennöivät Bergen ja Rosendal välillä?

Jos haluat matkustaa Bergen ja Rosendal välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Rødne Fjord Cruise, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Rødne Fjord Cruise Bergen Rosendal
Rødne Fjord Cruise
Rødne Fjord Cruise harjoittaa lauttaliikennettä Norja, mukaan lukien lauttaliikenne Bergen ja Rosendal satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Bergen-Rosendal -hintoja ja varata Rødne Fjord Cruisein lipun Bergen ja Rosendal välillä. Rødne Fjord Cruise liikennöi Bergen Rosendal 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 55 min. Lisätietoja Rødne Fjord Cruiseistä
1 tuntia 55 min
14 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Bergen? Mihin laivat saapuvat Rosendal?

Lähtösatama Bergen

Rødne Fjord Cruise lautat lähtevät Rosendal seuraavista Bergen satamista:

Bergen
Kartta
Flesland
Kartta

Saapumissatama Rosendal

Rødne Fjord Cruise alukset saapuvat Rosendal seuraavista satamista:

Rosendal
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika