Berlevag
Matkusta suoraan Batsfjord lennot, lautta
Batsfjord
Katso hinnat

Miten päästä Berlevag Batsfjord lautalla ?

Etsitkö täydellistä Berlevag Batsfjord lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Berlevag Batsfjord on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Berlevag Batsfjord voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Berlevag Batsfjord -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hurtigruten, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Berlevag Batsfjord -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hurtigruten laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Berlevag Batsfjord sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Berlevag Batsfjord lauttatietoa

Lähtösatama
Berlevag
Norja
Saapumissatama
Batsfjord
Norja
Etäisyys
27 km
Lauttayhtiöt
Hurtigruten
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Berlevag ja Batsfjord välillä?

Jos haluat matkustaa Berlevag ja Batsfjord välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hurtigruten, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hurtigruten Berlevag Batsfjord
Hurtigruten
Hurtigruten harjoittaa lauttaliikennettä Norja, mukaan lukien lauttaliikenne Berlevag ja Batsfjord satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Berlevag-Batsfjord -hintoja ja varata Hurtigrutenin lipun Berlevag ja Batsfjord välillä. Lisätietoja Hurtigrutenistä

Mistä lähtevät lautat Berlevag? Mihin laivat saapuvat Batsfjord?

Lähtösatama Berlevag

Hurtigruten lautat lähtevät Batsfjord seuraavista Berlevag satamista:

Berlevåg
Kartta

Saapumissatama Batsfjord

Hurtigruten alukset saapuvat Batsfjord seuraavista satamista:

Båtsfjord
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika