Berneray
Matkusta suoraan Leverburgh lautta
Leverburgh
Katso hinnat

Miten päästä Berneray Leverburgh lautalla ?

Etsitkö täydellistä Berneray Leverburgh lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Berneray Leverburgh on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Berneray Leverburgh voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Berneray Leverburgh -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Caledonian MacBrayne, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Berneray Leverburgh -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Caledonian MacBrayne laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Berneray Leverburgh sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Berneray Leverburgh lauttatietoa

Lähtösatama
Berneray
Yhdistynyt Kuningaskunta
Skotlanti
Saapumissatama
Leverburgh
Yhdistynyt Kuningaskunta
Skotlanti
Etäisyys
12 km
Lauttayhtiöt
Caledonian MacBrayne
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Berneray ja Leverburgh välillä?

Jos haluat matkustaa Berneray ja Leverburgh välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Caledonian MacBrayne, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Caledonian MacBrayne Berneray Leverburgh
Caledonian MacBrayne
Caledonian MacBrayne harjoittaa lauttaliikennettä Yhdistynyt Kuningaskunta, mukaan lukien lauttaliikenne Berneray ja Leverburgh satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Berneray-Leverburgh -hintoja ja varata Caledonian MacBraynein lipun Berneray ja Leverburgh välillä. Lisätietoja Caledonian MacBrayneistä

Mistä lähtevät lautat Berneray? Mihin laivat saapuvat Leverburgh?

Lähtösatama Berneray

Caledonian MacBrayne lautat lähtevät Leverburgh seuraavista Berneray satamista:

Berneray
Kartta

Saapumissatama Leverburgh

Caledonian MacBrayne alukset saapuvat Leverburgh seuraavista satamista:

Leverburgh
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika