Bonifacio
Matkusta suoraan Santa Teresa Di Gallura lautta
Santa Teresa Di Gallura
Katso hinnat

Miten päästä Bonifacio Santa Teresa Di Gallura lautalla ?

Etsitkö täydellistä Bonifacio Santa Teresa Di Gallura lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Bonifacio Santa Teresa Di Gallura on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Bonifacio Santa Teresa Di Gallura voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Bonifacio Santa Teresa Di Gallura -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy tai Ichnusa Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Bonifacio Santa Teresa Di Gallura -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy tai Ichnusa Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Bonifacio Santa Teresa Di Gallura sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Bonifacio Santa Teresa Di Gallura lauttatietoa

Lähtösatama
Bonifacio
Ranska
Korsika
Saapumissatama
Santa Teresa Di Gallura
Italia
Sardinia
Etäisyys
15 km
Lauttayhtiöt
Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy, Ichnusa Lines
Ylitysten tiheys
11 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Bonifacio Santa Teresa Di Gallura: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Bonifacio Santa Teresa Di Gallura, lippujen hinnat vaihtelevat 31 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 116 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Bonifacio - Santa Teresa Di Gallura, on 61 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Bonifacio - Santa Teresa Di Gallura on 53 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia saapua Santa Teresa Di Gallura, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Santa Teresa Di Gallura 50 min. Ensimmäinen lautta lähtee Bonifacio satamasta klo 08:30. Viimeinen laiva Santa Teresa Di Gallura lähtee Bonifacio satamasta klo 20:00.

Keskimääräinen hinta Bonifacio - Santa Teresa Di Gallura-lauttaristeilylle.
61 €
Lauttojen hintaluokka Bonifacio Santa Teresa Di Gallura (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
31 € - 116 €
Keskimääräinen ylitysaika Bonifacio - Santa Teresa Di Gallura
53 min
Ensimmäisen Santa Teresa Di Gallura menevän lautan lähtöaika
08:30
Viimeisen lautan lähtöaika Santa Teresa Di Gallura
20:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Santa Teresa Di Gallura
09:20
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Santa Teresa Di Gallura
20:50

Miksi ottaa lautta Bonifacio Santa Teresa Di Gallura?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Bonifacio Santa Teresa Di Gallura kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Santa Teresa Di Gallura. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Bonifacio Santa Teresa Di Gallura on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Santa Teresa Di Gallura tai minne tahansa muualle. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Toisaalta Bonifacio-Santa Teresa Di Gallura-risteilyllä Ichnusa Lines, Blu Navy, NLG - Navigazione Libera del Golfo tai Moby Lines lautalla sinulla on Bonifacio-Santa Teresa Di Gallura-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Bonifacio ja Santa Teresa Di Gallura välisen matkan aikana voit käydä Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy tai Ichnusa Lines -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Santa Teresa Di Gallura täynnä energiaa.
Pyörän kuljettaminen ei ole ongelma
Junassa, lentokoneessa tai bussissa matkustaminen pyörän kanssa muuttuu usein painajaiseksi, koska se on niin hankala kuljettaa. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Voit matkustaa Bonifacio Santa Teresa Di Gallura täysin rauhallisin mielin ilman pelkoa pyöräsi vahingoittumisesta. Löydät sen, kun poistut kyydistä Santa Teresa Di Gallura saapuessasi.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Bonifacio ja Santa Teresa Di Gallura välillä?

Jos haluat matkustaa Bonifacio ja Santa Teresa Di Gallura välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy tai Ichnusa Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Moby Lines Bonifacio Santa Teresa Di Gallura
Moby Lines
Moby Lines on italialainen lauttayhtiö, joka on liikennöinyt Sardiniaan ja Korsikaan Italiasta vuodesta 1959. Miten voin varata Moby Lines Bonifacio Santa Teresa Di Gallura ylityksen? Käyttämällä Vivanodaa ja sen monikuljetushakukonetta! Vivanodalla voit vertailla Bonifacio-Santa Teresa Di Gallura -hintoja ja varata Moby Linesin lipun Bonifacio ja Santa Teresa Di Gallura välillä. Moby Lines liikennöi Bonifacio Santa Teresa Di Gallura 4 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 50 min. Lisätietoja Moby Linesistä
50 min
4 ylitystä päivässä
NLG - Navigazione Libera del Golfo Bonifacio Santa Teresa Di Gallura
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) perustettiin vuonna 1950, ja sen kotipaikka on Napoli, Italia. Yhtiö tarjoaa lauttaliikennepalveluja Napolinlahden ja Sardinian alueella. Vivanodalla voit vertailla Bonifacio-Santa Teresa Di Gallura -hintoja ja varata NLG - Navigazione Libera del Golfoin lipun Bonifacio ja Santa Teresa Di Gallura välillä. Lisätietoja NLG - Navigazione Libera del Golfoistä
Blu Navy Bonifacio Santa Teresa Di Gallura
Blu Navy
Blu Navy harjoittaa lauttaliikennettä Italia ja Ranska, mukaan lukien lauttaliikenne Bonifacio ja Santa Teresa Di Gallura satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Bonifacio-Santa Teresa Di Gallura -hintoja ja varata Blu Navyin lipun Bonifacio ja Santa Teresa Di Gallura välillä. Blu Navy liikennöi Bonifacio Santa Teresa Di Gallura 4 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia. Lisätietoja Blu Navyistä
1 tuntia
4 ylitystä päivässä
Ichnusa Lines Bonifacio Santa Teresa Di Gallura
Ichnusa Lines
Ichnusa Lines harjoittaa lauttaliikennettä Italia ja Ranska, mukaan lukien lauttaliikenne Bonifacio ja Santa Teresa Di Gallura satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Bonifacio-Santa Teresa Di Gallura -hintoja ja varata Ichnusa Linesin lipun Bonifacio ja Santa Teresa Di Gallura välillä. Ichnusa Lines liikennöi Bonifacio Santa Teresa Di Gallura 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia. Lisätietoja Ichnusa Linesistä
1 tuntia
3 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Bonifacio? Mihin laivat saapuvat Santa Teresa Di Gallura?

Lähtösatama Bonifacio

Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy tai Ichnusa Lines lautat lähtevät Santa Teresa Di Gallura seuraavista Bonifacio satamista:

Bonifacio - Gare Maritime
Kartta

Saapumissatama Santa Teresa Di Gallura

Ichnusa Lines, Blu Navy, NLG - Navigazione Libera del Golfo tai Moby Lines alukset saapuvat Santa Teresa Di Gallura seuraavista satamista:

Santa Teresa di Gallura
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Bonifacio Santa Teresa Di Gallura, Bonifacio ja Santa Teresa Di Gallura välisen 15 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Bonifacio ja Santa Teresa Di Gallura välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ja Ichnusa Lines). Tällä hetkellä Bonifacio ja Santa Teresa Di Gallura välillä on 11 ylitystä päivässä.

Reitillä Bonifacio-Santa Teresa Di Gallura liikennöi 4 lauttayhtiötä: Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ja Ichnusa Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy, Ichnusa Lines.

Vertaa ennen varausta Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy, Ichnusa Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Bonifacio Santa Teresa Di Gallura -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Bonifacio ja Santa Teresa Di Gallura välisen matkan aikana matkustat 15 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Bonifacio Santa Teresa Di Gallura, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 31 € - 116 €. Havaitsemamme keskihinta oli 61 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Bonifacio klo 08:30 kohti Santa Teresa Di Gallura.

Viimeinen lautta Santa Teresa Di Gallura lähtee Bonifacio yleensä klo 20:00.

Koe Bonifacio ja Santa Teresa Di Gallura välinen lauttamatka

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Bonifacio ja Santa Teresa Di Gallura välillä olisi. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Bonifacio Santa Teresa Di Gallura -risteilyllä Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy tai Ichnusa Lines laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Bonifacio laivaan noususta Santa Teresa Di Gallura tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös käytännön tietoa Bonifacio ja Santa Teresa Di Gallura.

Lähtö Bonifacio lautalla

Ennen kuin lähdet Bonifacio Santa Teresa Di Gallura -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Bonifacio satamassa / Sinun tulee saapua Bonifacio lauttaterminaaliin Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy tai Ichnusa Lines asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Bonifacio ja Santa Teresa Di Gallura väliselle reitille. / Etsi Bonifacio lauttaterminaalissa Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy tai Ichnusa Lines tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Santa Teresa Di Gallura menevään laivaan nouseminen / Bonifacio lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Ajoneuvossasi Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy tai Ichnusa Lines henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Bonifacio ja Santa Teresa Di Gallura välinen risteily: laivalla...

Ichnusa Lines, Blu Navy, NLG - Navigazione Libera del Golfo tai Moby Lines:n laivoilla on jokaiselle jotakin. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Santa Teresa Di Gallura on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Santa Teresa Di Gallura:

  • Santa Teresa Di Gallura satama on näkyvissä / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Kiireessä ei ole mitään järkeä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Santa Teresa Di Gallura ulkokannelta.
  • Jos olet hytissä. / Jos olet matkustanut Bonifacio Santa Teresa Di Gallura mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Santa Teresa Di Gallura.
  • Santa Teresa Di Gallura on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Santa Teresa Di Gallura sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Santa Teresa Di Gallura on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika