Brest
Matkusta suoraan Ouessant lautta
Ouessant
Katso hinnat

Miten päästä Brest Ouessant lautalla ?

Etsitkö täydellistä Brest Ouessant lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Brest Ouessant on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Brest Ouessant voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Brest Ouessant -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Penn Ar Bed, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Brest Ouessant -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Penn Ar Bed laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Brest Ouessant sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Brest Ouessant lauttatietoa

Lähtösatama
Brest
Ranska
Bretagne
Saapumissatama
Ouessant
Ranska
Bretagne
Etäisyys
45 km
Lauttayhtiöt
Penn Ar Bed
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Brest ja Ouessant välillä?

Jos haluat matkustaa Brest ja Ouessant välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Penn Ar Bed, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Penn Ar Bed Brest Ouessant
Penn Ar Bed
Penn Ar Bed harjoittaa lauttaliikennettä Ranska, mukaan lukien lauttaliikenne Brest ja Ouessant satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Brest-Ouessant -hintoja ja varata Penn Ar Bedin lipun Brest ja Ouessant välillä. Lisätietoja Penn Ar Bedistä

Mistä lähtevät lautat Brest? Mihin laivat saapuvat Ouessant?

Lähtösatama Brest

Penn Ar Bed lautat lähtevät Ouessant seuraavista Brest satamista:

Brest - Penn Ar Bed
Kartta

Saapumissatama Ouessant

Penn Ar Bed alukset saapuvat Ouessant seuraavista satamista:

Ile de Ouessant
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika