Suositeltu reitti
Brindisi
Matkusta suoraan Sami lautta
Sami
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Brindisi
Matkusta lautta Korfu
Korfu
Matkusta lautta Sami
Sami
Katso hinnat

Miten päästä Brindisi Sami lautalla ?

Etsitkö täydellistä Brindisi Sami lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Brindisi Sami on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Brindisi Sami voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Brindisi Sami -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways tai Egnatia Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Brindisi Sami -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways tai Egnatia Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Brindisi Sami sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Brindisi Sami lauttatietoa

Lähtösatama
Brindisi
Italia
Apulia
Saapumissatama
Sami
Kreikka
Jooniansaaret
Etäisyys
353 km
Lauttayhtiöt
Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
15 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Brindisi Sami?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Brindisi Sami kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Sami. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Brindisi Sami on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lepo hytissä
Vaikka Brindisi ja Sami välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleensä matka Brindisi Sami on paljon nopeampi lentäen. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries tai Endeavor Lines Brindisi Sami -lauttamatkan aikana on lukemattomia mahdollisuuksia nauttia ravintoloista ja baareista tai kävellä ja ottaa aurinkoa rantakannella... Sinulla ei ole koskaan näin paljon vapautta ja viihdettä lennon aikana!
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways tai Egnatia Seaways lautalla nautit sujuvasta lähdöstä Brindisi ja purjehdit alle 40 km/h nopeudella Sami. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Brindisi-Sami risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Brindisi ja Sami välillä?

Jos haluat matkustaa Brindisi ja Sami välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways tai Egnatia Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Endeavor Lines Brindisi Sami
Endeavor Lines
Endeavor Lines on Kreikassa toimiva lauttayhtiö, joka liikennöi eri kohteisiin Kreikassa, Turkissa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Brindisi-Sami -hintoja ja varata Endeavor Linesin lipun Brindisi ja Sami välillä. Lisätietoja Endeavor Linesistä
Red Star Ferries Brindisi Sami
Red Star Ferries
Red Star Ferries on Kreikassa toimiva lauttayhtiö, joka liikennöi eri kohteisiin Kreikassa ja Turkissa. Vivanodalla voit vertailla Brindisi-Sami -hintoja ja varata Red Star Ferriesin lipun Brindisi ja Sami välillä. Red Star Ferries liikennöi Brindisi Sami 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 15 tuntia. Lisätietoja Red Star Ferriesistä
15 tuntia
1 ylitystä viikossa
European Seaways Brindisi Sami
European Seaways
European Seaways on Euroopassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa ylityksiä eri maiden ja alueiden välillä. Vivanodalla voit vertailla Brindisi-Sami -hintoja ja varata European Seawaysin lipun Brindisi ja Sami välillä. Lisätietoja European Seawaysistä
Egnatia Seaways Brindisi Sami
Egnatia Seaways
Egnatia Seaways on Kreikassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa Egeanmeren ylityksiä Kreikan ja Turkin välillä. Vivanodalla voit vertailla Brindisi-Sami -hintoja ja varata Egnatia Seawaysin lipun Brindisi ja Sami välillä. Lisätietoja Egnatia Seawaysistä

Mistä lähtevät lautat Brindisi? Mihin laivat saapuvat Sami?

Lähtösatama Brindisi

Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways tai Egnatia Seaways lautat lähtevät Sami seuraavista Brindisi satamista:

Brindisi Costa Morena Terrare
Kartta
Brindisi
Kartta

Saapumissatama Sami

Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries tai Endeavor Lines alukset saapuvat Sami seuraavista satamista:

Sami
Kartta
Sami
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Brindisi Sami.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Brindisi Sami, Brindisi ja Sami välisen 353 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 15 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Brindisi ja Sami välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways ja Egnatia Seaways). Tällä hetkellä Brindisi ja Sami välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Brindisi-Sami liikennöi 4 lauttayhtiötä: Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways ja Egnatia Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries.

Vertaa ennen varausta Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Brindisi Sami -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Brindisi ja Sami välisen matkan aikana matkustat 353 km.

Millainen on Brindisi ja Sami välinen lauttamatka?

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Brindisi ja Sami välinen merimatka. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Brindisi Sami -risteilyllä Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways tai Egnatia Seaways laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Brindisi laivaan noususta Sami tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Brindisi ja Sami.

Laivaan nousu Brindisi

Ennen kuin lähdet Brindisi Sami -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittelyaika Brindisi satamassa / Brindisi lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways tai Egnatia Seaways) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Sisäänkirjautuminen Brindisi ja Sami väliselle reitille. / Mene Brindisi lauttaterminaalin Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries tai Endeavor Lines:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Sami menevään laivaan nouseminen / Brindisi lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Autolla seuraat Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways tai Egnatia Seaways henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Brindisi ja Sami välisellä reitillä olevalla aluksella.

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää Endeavor Lines, Red Star Ferries, European Seaways tai Egnatia Seaways -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautalta poistuminen Sami

Tässä on tietoa Sami tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Sami satamaan / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Kiireessä ei ole mitään järkeä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Sami satamaan.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Sami satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Sami tutustuminen / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Sami läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Sami alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika