Brindisi
Matkusta suoraan Sarande lautta
Sarande
Katso hinnat

Miten päästä Brindisi Sarande lautalla ?

Etsitkö täydellistä Brindisi Sarande lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Brindisi Sarande on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Brindisi Sarande voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Brindisi Sarande -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Red Star Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Brindisi Sarande -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Red Star Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Brindisi Sarande sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Brindisi Sarande lauttatietoa

Lähtösatama
Brindisi
Italia
Apulia
Saapumissatama
Sarande
Albania
Etäisyys
194 km
Lauttayhtiöt
Red Star Ferries
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
11 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Brindisi ja Sarande välillä?

Jos haluat matkustaa Brindisi ja Sarande välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Red Star Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Red Star Ferries Brindisi Sarande
Red Star Ferries
Red Star Ferries on Kreikassa toimiva lauttayhtiö, joka liikennöi eri kohteisiin Kreikassa ja Turkissa. Vivanodalla voit vertailla Brindisi-Sarande -hintoja ja varata Red Star Ferriesin lipun Brindisi ja Sarande välillä. Red Star Ferries liikennöi Brindisi Sarande 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 11 tuntia. Lisätietoja Red Star Ferriesistä
11 tuntia
2 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Brindisi? Mihin laivat saapuvat Sarande?

Lähtösatama Brindisi

Red Star Ferries lautat lähtevät Sarande seuraavista Brindisi satamista:

Brindisi
Kartta

Saapumissatama Sarande

Red Star Ferries alukset saapuvat Sarande seuraavista satamista:

Saranda
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika