Brjanslaekur
Matkusta suoraan Flatey lautta
Flatey
Katso hinnat

Miten päästä Brjanslaekur Flatey lautalla ?

Etsitkö täydellistä Brjanslaekur Flatey lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Brjanslaekur Flatey on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Brjanslaekur Flatey voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Brjanslaekur Flatey -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Seatours, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Brjanslaekur Flatey -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Seatours laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Brjanslaekur Flatey sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Brjanslaekur Flatey lauttatietoa

Lähtösatama
Brjanslaekur
Islanti
Saapumissatama
Flatey
Islanti
Etäisyys
21 km
Lauttayhtiöt
Seatours
Ylitysten tiheys
14 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Brjanslaekur Flatey: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Brjanslaekur Flatey, lippujen hinnat vaihtelevat 19 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 25 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Brjanslaekur - Flatey, on 23 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Brjanslaekur - Flatey on 1 tuntia. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia saapua Flatey, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Flatey 1 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Brjanslaekur satamasta klo 12:00. Viimeinen laiva Flatey lähtee Brjanslaekur satamasta klo 18:30.

Keskimääräinen hinta Brjanslaekur - Flatey-lauttaristeilylle.
23 €
Lauttojen hintaluokka Brjanslaekur Flatey (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
19 € - 25 €
Keskimääräinen ylitysaika Brjanslaekur - Flatey
1 tuntia
Ensimmäisen Flatey menevän lautan lähtöaika
12:00
Viimeisen lautan lähtöaika Flatey
18:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Flatey
13:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Flatey
19:30

Mitkä yhtiöt liikennöivät Brjanslaekur ja Flatey välillä?

Jos haluat matkustaa Brjanslaekur ja Flatey välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Seatours, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Seatours Brjanslaekur Flatey
Seatours
Seatours harjoittaa lauttaliikennettä Islanti, mukaan lukien lauttaliikenne Brjanslaekur ja Flatey satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Brjanslaekur-Flatey -hintoja ja varata Seatoursin lipun Brjanslaekur ja Flatey välillä. Seatours liikennöi Brjanslaekur Flatey 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia. Lisätietoja Seatoursistä
1 tuntia
14 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Brjanslaekur? Mihin laivat saapuvat Flatey?

Lähtösatama Brjanslaekur

Seatours lautat lähtevät Flatey seuraavista Brjanslaekur satamista:

Brjanslaekur
Kartta

Saapumissatama Flatey

Seatours alukset saapuvat Flatey seuraavista satamista:

Flatey
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika