Brodick
Matkusta suoraan Ardrossan lautta
Ardrossan
Katso hinnat

Miten päästä Brodick Ardrossan lautalla ?

Etsitkö täydellistä Brodick Ardrossan lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Brodick Ardrossan on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Brodick Ardrossan voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Brodick Ardrossan -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Caledonian MacBrayne, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Brodick Ardrossan -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Caledonian MacBrayne laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Brodick Ardrossan sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Brodick Ardrossan lauttatietoa

Lähtösatama
Brodick
Yhdistynyt Kuningaskunta
Skotlanti
Saapumissatama
Ardrossan
Yhdistynyt Kuningaskunta
Skotlanti
Etäisyys
22 km
Lauttayhtiöt
Caledonian MacBrayne
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Brodick ja Ardrossan välillä?

Jos haluat matkustaa Brodick ja Ardrossan välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Caledonian MacBrayne, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Caledonian MacBrayne Brodick Ardrossan
Caledonian MacBrayne
Caledonian MacBrayne harjoittaa lauttaliikennettä Yhdistynyt Kuningaskunta, mukaan lukien lauttaliikenne Brodick ja Ardrossan satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Brodick-Ardrossan -hintoja ja varata Caledonian MacBraynein lipun Brodick ja Ardrossan välillä. Lisätietoja Caledonian MacBrayneistä

Mistä lähtevät lautat Brodick? Mihin laivat saapuvat Ardrossan?

Lähtösatama Brodick

Caledonian MacBrayne lautat lähtevät Ardrossan seuraavista Brodick satamista:

Brodick
Kartta

Saapumissatama Ardrossan

Caledonian MacBrayne alukset saapuvat Ardrossan seuraavista satamista:

Ardrossan
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika