Bueu
Matkusta suoraan Ons lautta
Ons
Katso hinnat

Miten päästä Bueu Ons lautalla ?

Etsitkö täydellistä Bueu Ons lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Bueu Ons on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Bueu Ons voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Bueu Ons -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Mar de Ons tai Naviera Nabia, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Bueu Ons -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Mar de Ons tai Naviera Nabia laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Bueu Ons sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Bueu Ons lauttatietoa

Lähtösatama
Bueu
Espanja
Galicia
Saapumissatama
Ons
Espanja
Galicia
Etäisyys
13 km
Lauttayhtiöt
Mar de Ons, Naviera Nabia
Ylitysten tiheys
7 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
55 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Bueu Ons?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Bueu Ons kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Ons. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Bueu Ons on ihanteellinen tapa matkustaa.

ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Tiedetään hyvin, että elämme yhteiskunnassa, jossa kaiken on tapahduttava nopeasti, nopeammin ja nopeammin. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Mar de Ons tai Naviera Nabia lautalla Bueu ja Ons välisen 13 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Saatat jopa katua sitä, että saavut Ons niin nopeasti!
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleensä matka Bueu Ons on paljon nopeampi lentäen. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Toisaalta Bueu-Ons-risteilyllä Naviera Nabia tai Mar de Ons lautalla sinulla on Bueu-Ons-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Bueu ja Ons välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Mar de Ons tai Naviera Nabia laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Bueu ja Ons välillä?

Jos haluat matkustaa Bueu ja Ons välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Mar de Ons tai Naviera Nabia, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Mar de Ons Bueu Ons
Mar de Ons
Mar de Ons on Espanjassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Galician saarten välillä. Vivanodalla voit vertailla Bueu-Ons -hintoja ja varata Mar de Onsin lipun Bueu ja Ons välillä. Mar de Ons liikennöi Bueu Ons 8 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 55 min. Lisätietoja Mar de Onsistä
55 min
8 ylitystä viikossa
Naviera Nabia Bueu Ons
Naviera Nabia
Naviera Nabia harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Bueu ja Ons satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Bueu-Ons -hintoja ja varata Naviera Nabiain lipun Bueu ja Ons välillä. Naviera Nabia liikennöi Bueu Ons 6 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 55 min. Lisätietoja Naviera Nabiaistä
55 min
6 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Bueu? Mihin laivat saapuvat Ons?

Lähtösatama Bueu

Mar de Ons tai Naviera Nabia lautat lähtevät Ons seuraavista Bueu satamista:

Bueu
Kartta

Saapumissatama Ons

Naviera Nabia tai Mar de Ons alukset saapuvat Ons seuraavista satamista:

Ons Island
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Bueu Ons, Bueu ja Ons välisen 13 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 55 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Bueu ja Ons välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Mar de Ons ja Naviera Nabia). Tällä hetkellä Bueu ja Ons välillä on 7 ylitystä päivässä.

Reitillä Bueu-Ons liikennöi 2 lauttayhtiötä: Mar de Ons ja Naviera Nabia.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Mar de Ons, Naviera Nabia.

Bueu ja Ons välisen matkan aikana matkustat 13 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika