Suositeltu reitti
Cadiz
Matkusta suoraan Arrecife lautta
Arrecife
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Cadiz
Matkusta lautta Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Matkusta lautta Arrecife
Arrecife
Katso hinnat

Miten päästä Cadiz Arrecife lautalla ?

Etsitkö täydellistä Cadiz Arrecife lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Cadiz Arrecife on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Cadiz Arrecife voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Cadiz Arrecife -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas tai Fred Olsen Express, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Cadiz Arrecife -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Cadiz Arrecife sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Cadiz Arrecife lauttatietoa

Lähtösatama
Cadiz
Espanja
Andalusia
Saapumissatama
Arrecife
Espanja
Kanarian saaret
Etäisyys
1080 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
31 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Cadiz Arrecife: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Cadiz Arrecife, lippujen hinnat vaihtelevat 176 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 571 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Cadiz - Arrecife, on 374 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Cadiz - Arrecife on 27 tuntia. Hitaimmilla lautoilla kestää 27 tuntia saapua Arrecife, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Arrecife 27 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Cadiz satamasta klo 14:00.

Keskimääräinen hinta Cadiz - Arrecife-lauttaristeilylle.
374 €
Lauttojen hintaluokka Cadiz Arrecife (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
176 € - 571 €
Keskimääräinen ylitysaika Cadiz - Arrecife
27 tuntia
Ensimmäisen Arrecife menevän lautan lähtöaika
14:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Arrecife
16:00

Miksi ottaa lautta Cadiz Arrecife?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Cadiz Arrecife kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Arrecife. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Cadiz Arrecife on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Cadiz ja Arrecife välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Meri-ilmaa haukkaamaan
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Cadiz voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Arrecife täynnä energiaa.
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Päinvastoin, Cadiz Arrecife laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Aluksella on Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Saavut Arrecife stressittömästi ja täysin rentoutuneena.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Cadiz ja Arrecife välillä?

Jos haluat matkustaa Cadiz ja Arrecife välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Acciona Trasmediterránea Cadiz Arrecife
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Cadiz-Arrecife -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Cadiz ja Arrecife välillä. Acciona Trasmediterránea liikennöi Cadiz Arrecife 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 31 tuntia. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä
31 tuntia
1 ylitystä viikossa
Naviera Armas Cadiz Arrecife
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Cadiz-Arrecife -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Cadiz ja Arrecife välillä. Lisätietoja Naviera Armasistä

Mistä lähtevät lautat Cadiz? Mihin laivat saapuvat Arrecife?

Lähtösatama Cadiz

Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas lautat lähtevät Arrecife seuraavista Cadiz satamista:

Estacion Maritima Cádiz
Kartta

Saapumissatama Arrecife

Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea alukset saapuvat Arrecife seuraavista satamista:

Arrecife
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Cadiz Arrecife, Cadiz ja Arrecife välisen 1080 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 31 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Cadiz ja Arrecife välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Acciona Trasmediterránea ja Naviera Armas). Tällä hetkellä Cadiz ja Arrecife välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Cadiz-Arrecife liikennöi 2 lauttayhtiötä: Acciona Trasmediterránea ja Naviera Armas.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Cadiz ja Arrecife välisen matkan aikana matkustat 1080 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Cadiz Arrecife, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 176 € - 571 €. Havaitsemamme keskihinta oli 374 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Cadiz klo 14:00 kohti Arrecife.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika