Cagliari
Matkusta suoraan Arbatax lautta
Arbatax
Katso hinnat

Miten päästä Cagliari Arbatax lautalla ?

Etsitkö täydellistä Cagliari Arbatax lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Cagliari Arbatax on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Cagliari Arbatax voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Cagliari Arbatax -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Tirrenia di Navigazione, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Cagliari Arbatax -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Tirrenia di Navigazione laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Cagliari Arbatax sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Cagliari Arbatax lauttatietoa

Lähtösatama
Cagliari
Italia
Sardinia
Saapumissatama
Arbatax
Italia
Sardinia
Etäisyys
94 km
Lauttayhtiöt
Tirrenia di Navigazione
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Cagliari ja Arbatax välillä?

Jos haluat matkustaa Cagliari ja Arbatax välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Tirrenia di Navigazione, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Tirrenia di Navigazione Cagliari Arbatax
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Cagliari, Sardinia. Se on perustettu vuonna 1946, ja se tarjoaa laivayhteyksiä useisiin kohteisiin Italiassa ja Sardiniassa. Vivanodalla voit vertailla Cagliari-Arbatax -hintoja ja varata Tirrenia di Navigazionein lipun Cagliari ja Arbatax välillä. Lisätietoja Tirrenia di Navigazioneistä

Mistä lähtevät lautat Cagliari? Mihin laivat saapuvat Arbatax?

Lähtösatama Cagliari

Tirrenia di Navigazione lautat lähtevät Arbatax seuraavista Cagliari satamista:

Cagliari
Kartta

Saapumissatama Arbatax

Tirrenia di Navigazione alukset saapuvat Arbatax seuraavista satamista:

Porti di Tortoli Arbatax
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika